Τα «καρφιά» του Stereo Mike σε όσους επικρίνουν το «Watch My Dance»
Eurovision

Τα «καρφιά» του Stereo Mike σε όσους επικρίνουν το «Watch My Dance»

Για έλλειψη hip hop κουλτούρας αλλά και... χάσμα γενεών κάνει λόγο o Stereo Mike, απαντώντας σε όσους επικρίνουν το «Watch My Dance» και την παρουσίασή σου στον ελληνικό τελικό της Eurovision!

«Νομίζω, το να σου συμβεί ένα τεχνικό πρόβλημα δεν είναι κάτι που έχει να κάνει ούτε με τις πρόβες, ούτε με την ερμηνεία, είναι ανθρώπινο», είπε ο Stereo Mike προσθέτοντας πως οι break dancers δεν είναι... γεωτρύπανα όπως είπαν ορισμένοι.

Όπως είπε ο εκπρόσωπός μας στην Eurovision, το break dance και το hip hop υπάρχουν πάνω από 30 χρόνια. «Δεν είναι κάτι φρέσκο για να το λέμε γεωτρύπανο. Είναι δύσκολη τέχνη, σεβαστή σε όλον τον κόσμο», πρόσθεσε.

Πυρ και μανία, πάντως, με το «Watch My Dance» είναι η Βάσια Τριφύλλη: «Aπό την αρχή γούσταρα, το ζεϊμπέκικο και είναι η χαρά μου. Πείτε σ’ αυτόν τον κύριο Ρήγο, όσο ταλέντο και να ‘χει, τι μ*λ*κι* ήταν αυτή να βάλει τον ράπερ και να χαντακώσει το παλικάρι», δήλωσε στο Star.

Σιγά που θα άφηνε το «καρφί» αναπάντητο ο Stereo Mike... «Χίλιοι άνθρωποι, χίλιες και μία γνώμες. Κάποιοι άνθρωποι ίσως και παλαιότερων γενιών μπορεί να μην καταλαβαίνουν το δικό μας pop», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν νομίζω ότι ήταν τραπέζι του πινγκ πονγκ, όλη αυτή η αισθητική υπάρχει παρά πολλά χρόνια και είναι σιγά - σιγά καιρός να το αρχίζουμε να το καταλαβαίνουμε και στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο ράπερ.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Ρήγος δεν θέλησε να απαντήσει στα αρνητικά σχόλια. «Ζήτησα κάποια πράγματα τη βραδιά του τελικού, προσπάθησα πάρα πολύ για να γίνουν αλλά δεν έγιναν και δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό. Δεν θέλω να τα αναλύσω. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα για τη Γερμανία, τα οποία ακόμα δεν θέλω να τα αποκαλύψω», ανέφερε. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved