Eurovision 2026-Απογοητευμένη η Xannova Xan για τον αποκλεισμό της: «Με κάνει νιώθω ακόμα χειρότερα»
NDP Photo Agency
Eurovision

Eurovision 2026-Απογοητευμένη η Xannova Xan για τον αποκλεισμό της: «Με κάνει νιώθω ακόμα χειρότερα»

Η Xannova Xan δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τον αποκλεισμό της από τον εθνικό τελικό της Eurovision, που συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Η τραγουδίστρια χθες (5/1) μέσω των social media μοριάστηκε τα συναισθήματά της, απαντώντας και σε δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.

6z3a2256.jpg

Μέσα από μια εκτενή ανάρτηση στο Instagram, η Xannova Xan θέλησε να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές της και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το τραγούδι και την ομάδα που συνεργάστηκε για τη φετινή συμμετοχή της.

Όπως έγραψε η ίδια: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους fans και υποστηρικτές μου για τα μηνύματα αγάπης σας. Τα γλυκά σας λόγια με κάνουν να θέλω να συνεχίσω μετά από μια τόσο μεγάλη απογοήτευση. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια για το πως νιώθω αυτή την στιγμή. Από τη στιγμή που βγήκε στην δημοσιότητα ότι κάναμε μια συνεργασία με την Κερεν Πελες έλαβα πολλά μηνύματα ενθουσιασμού και αγάπης αλλά και το πιο πολύ μίσος που έχω βιώσει στην ζωή μου. Μόνο και μόνο λόγω καταγωγής της Κυρίας. Με στεναχωρεί αυτό πολύ.

Η Keren είναι καταξιωμένη συνθέτρια και έγραψε ένα τέλειο κομμάτι με συναίσθημα και πανέμορφη μελωδία για την Ελλάδα. Ο Τομέρ και ο Ποσειδώνας το απογείωσαν με τα έμπειρα ταλέντα τους και αν και έχουν πάρει 3η και 2η θέσεις στην Eurovision δεν θα έχουν ούτε καν την ευκαιρία να ακουστεί η δουλειά τους μεταξύ των 28 στην Ελλάδα για κριθεί αντικειμενικά. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι καλλιτέχνες που δεν πέρασαν και νιώθουν και αυτοί απογοήτευση. Τους στέλνω την αγάπη μου».

«Για μας η απογοήτευση είναι ακόμα πιο βαριά, γιατί μέρες πριν βγήκε στη δημοσιότητα ένα άρθρο που έλεγε ότι το τραγούδι μας δεν θα είναι μόνο στα 28 υποψήφια αλλά και μέσα στα 3 φαβορί. Δεν ξέρω από πού πήραν τις πληροφορίες αυτές ή αν είχαν καμιά αλήθεια αλλά εγώ και η ομάδα μου δεν έχουμε να κάνουμε με αυτή τη διέρρευση και μας έκανε να νιώθουμε ασφαλείς αν και άρχισαν μερικοί να μιλάνε για αποκλεισμούς. Η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί πολύ γιατί ξέρω πόσο καλό το κομμάτι ήταν και πόσο καλά θα πήγαινε για την Ελλάδα. Αυτό που με κάνει να απογοητεύομαι ακόμα πιο πολύ είναι ότι πολλοί άνθρωποι που έχουν τόσο μίσος για την ομάδα και το τραγούδι μας (χωρίς να το έχουν ακούσει) γιορτάζουν εχτές και σήμερα μόνο και μόνο λόγω της καταγωγής δύο ατόμων από την ομάδα μας. Αυτός είναι ακραίος ρατσισμός και με κάνει νιώθω ακόμα χειρότερα γιατί αυτοί που το κάνουν νομίζουν ότι είναι το σωστό αυτό που κάνουνε. Το μίσος ενός ολόκληρου λαού και τους ανθρώπους τους δεν είναι ποτέ σωστός» έγραψε η καλλιτέχνιδα.

Με την ανάρτησή της, η Xannova Xan θέλησε να μοιραστεί με ειλικρίνεια την πικρία της, αλλά και να εκφράσει την υποστήριξη προς τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που επίσης δεν κατάφεραν να φτάσουν στον εθνικό τελικό.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις τους:

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved