«Φέτος είναι η χρονιά μας στη Eurovision και μακάρι να μας το φέρει ο Akylas»
Rehearsal Images: Akylas performing Ferto for Greece during the Second Rehearsal at Wiener Stadthalle, Vienna 2026
Sarah Louise Bennett
Eurovision

«Φέτος είναι η χρονιά μας στη Eurovision και μακάρι να μας το φέρει ο Akylas»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Ζωή Κρονάκη, αναφερόμενη τόσο στα επαγγελματικά της σχέδια όσο και στην προσπάθεια που γίνεται από την ελληνική αποστολή στη Eurovision. 

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι ακόμη δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις για τη συνέχεια, τονίζοντας πως «Είμαστε κι εμείς σε αναμονή των εξελίξεων να δούμε τι θα γίνει του χρόνου. Περιμένουμε να κάνουμε τις πρώτες συζητήσεις με το κανάλι. Είναι αυτή η εβδομάδα που ίσως έχουμε κάποια νεότερα. Ακόμα όμως περιμένουμε».

Ζωή Κρονάκη: «Δεν ισχύει ότι όποιος έρχεται στην ΕΡΤ “αράζει”. Είμαστε επαγγελματίες»

Rehearsal Images: Akylas performing Ferto for Greece during the Second Rehearsal at Wiener Stadthalle, Vienna 2026Sarah Louise Bennett

Αναφερόμενη στους συναδέλφους της, μίλησε με θερμά λόγια για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, ενώ υπογράμμισε ότι στον χώρο της δημόσιας τηλεόρασης τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο: «Καλή επιτυχία στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Είναι εξαιρετικοί συνάδελφοι. Το κάνουν πολύ καλά αυτό που κάνουν. Γνωρίζουν οι ίδιοι ποιο είναι το καλύτερο για εκείνους. Δεν ισχύει το ότι όσοι μπαίνουν στην ΕΡΤ νομίζουν ότι θα “αράξουν”. Είμαστε επαγγελματίες, οι οποίοι κρινόμαστε σε καθημερινή βάση, δεν έχουμε εξασφαλίσει κάτι, δεν είμαστε μόνιμοι υπάλληλοι. Διαρκώς κι εμείς περιμένουμε τι θα γίνει του χρόνου, κάθε χρόνο έχουμε κι εμείς την ίδια αγωνία…».

Για τα σενάρια που αφορούν τη Σία Κοσιώνη, σχολίασε: «Ξέρω ότι η Σία Κοσιώνη είναι ένα όνομα συνυφασμένο με το ΣΚΑΪ. Κάποιες φορές όμως, καλές είναι και οι αλλαγές…».

Κλείνοντας, στάθηκε ιδιαίτερα στη φετινή ελληνική συμμετοχή στη Eurovision, εκφράζοντας την αισιοδοξία της: «Νομίζω ότι φέτος είναι η στιγμή μας, φέτος είναι η χρονιά μας, και μακάρι να μας το φέρει. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τη δημόσια τηλεόραση πάνω στο κομμάτι της Eurovision. Φέτος νομίζω περισσότερο από ποτέ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved