Eurovision 2026 - Αποστολή στη Βιέννη: Η Κατερίνα Ζαρίφη περιγράφει την... οδύσσειά της στην Αυστρία
Eurovision

Eurovision 2026 - Αποστολή στη Βιέννη: Η Κατερίνα Ζαρίφη περιγράφει την... οδύσσειά της στην Αυστρία

Η Κατερίνα Ζαρίφη βρίσκεται αυτές τις μέρες εκεί που χτυπά ο παλμός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού, στη Βιέννη της Αυστρίας και μιλάει στο gossip-tv για την... οδύσσεια που βιώνει μιας και μπορεί σε εμάς να φαίνεται ως γιορτή, όμως για τους δημοσιογράφους που τρέχουν να καλύψουν την οργάνωση, δεν είναι ακριβώς έτσι!

Αν και η στενή συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά το ευχαριστιέται ως εμπειρία που βιώνει μία τόσο διαφορετική αλλά και δυνατή εμπειρία όπως είναι η Eurovision, οι απαιτήσεις για τη δημοσιογραφική κάλυψή της είναι πολύ υψηλές.

ipoundiiiiiiiiii-iiiriiii-iiiiii-1552026-43256-iibmp.jpg

Δείτε σε ποια θέση δίνουν τα στοιχήματα την Ελλάδα εδώ

Κάτι που συνήθως είναι και κουραστικό συγχρόνως.

Οι αποστάσεις τεράστιες, τα events αστείρευτα και οι πρωταγωνιστές άπειροι για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις εύκολα σε τέτοιες συνθήκες.

Παρ' όλα αυτά, η Κατερίνα Ζαρίφη όπως πάντα, αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση με πολύ χιούμορ και βλέποντας μισογεμάτο και όχι μισοάδειο το ποτήρι.

Μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv και τη Ζήνα Καρκαλά, περιγράφει με... γλαφυρότητα τα όσα ζει στη Βιέννη, καταποντίζει την Αυστριακή κουζίνα προτιμώντας τα δικά μας... Βλάχικα και μας δίνει μία άλλη εικόνα από αυτή που έχουμε λίγο έως πολύ όλοι για τη Eurovision.

Απολαύστε την παρακάτω:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved