Γιώργος Καπουτζίδης: Πως σχολίασε το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και τον Ελληνικό τελικό
Eurovision

Γιώργος Καπουτζίδης: Πως σχολίασε το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα και τον Ελληνικό τελικό

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιώργος Καπουτζίδης για το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision.

«Μου αρέσει που στέλνουμε ένα τραγούδι το οποίο είναι τόσο διαφορετικό και τόσο δικό μας, είναι ρίσκο, σαφέστατα, αλλά μου αρέσει πολύ που επιλέξαμε κάτι τόσο ελληνικό» είπε ο γνωστός ηθοποιός, που γνωρίζει πολύ καλά την Eurovision.

Έχοντας παρουσιάσει και παλαιότερα τον ελληνικό τελικό, ο Γιώργος Καπουτζίδης θεωρεί άδικες τις σκληρές κριτικές που ακούστηκαν για την φετινή παρουσίαση και το φτωχό σκηνικό: «Αδίκως ακούστηκαν σκληρές κριτικές, οι καιροί είναι δύσκολοι, το ξέρουμε πολύ καλά αυτό. Υπερπαραγωγές δεν γίνονται εύκολα, έπρεπε να γίνει κάτι σεμνό και μαζεμένο κι αυτό έγινε».

Και συνέχισε, λέγοντας πως θεωρεί παράλογο το γεγονός ότι έγινε τόσο μεγάλη φασαρία: «όλα τα κανάλια στον καιρό που ζούμε έχουν αναγκαστεί να κάνουν μαζεμένα πράγματα, και προσεχτικές κινήσεις. Το ίδιο έκανε και η ΕΡΤ».

Μάλιστα δήλωσε αισιόδοξος για την εντύπωση που θα αφήσει στην Ευρώπη το «Watch my Dance»: «Εκεί μπορούμε να κάνουμε πάρα πολύ ωραία πράγματα, έχουμε ένα τραγούδι που νομίζω ότι έχει δικιά του δυναμική και δικιά του προσωπικότητα». Πηγή: Tv WeekEnd

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved