ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η χορογράφος του Αλκαίου είπε το «ναι» στην Αρμενία
Eurovision

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η χορογράφος του Αλκαίου είπε το «ναι» στην Αρμενία

Η χορογράφος του Γιώργου Αλκαίου, Έμυ Ζαριάν, που εντυπωσίασε πέρσι με τις χορογραφίες της στο τραγούδι «Opa» που μας εκπροσώπησε στην Eurovision, δεχόταν την μια πρόταση μετά την άλλη από χώρες για να αναλάβει την χορογραφία τους.


Η Έμυ, η οποία κατάγεται από την Αρμενία και έχει συμμετάσχει πολλές φορές και ως χορεύτρια στο διαγωνισμό τραγουδιού, τόσο με την Ελλάδα όσο και με άλλες χώρες, δεν μπορούσε να μην πει το μεγάλο «ναι» στην χώρα όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.
Ο Γιώργος Αλκαίος, είχε συνεργαστεί με την Έμυ εδώ και πολλά χρόνια και δε δίστασε να της αναθέσει την χορογραφία του Opa στην Eurovision. Το Opa μάλιστα ήταν η πρώτη της δουλειά ως χορογράφος και όπως αποδείχτηκε ο Γιώργος δεν έπεσε έξω στην επιλογή του και στην κρίση του για το ταλέντο της.
Και μπορεί φέτος η ΕΡΤ να μην πρόβαλε το τραγούδι του Γιώργου Αλκαίου και των φίλων του που μας εκπροσώπησαν πέρσι στο Όσλο και να θέλει να το ξεχάσει, άλλες χώρες όμως ξεχώρισαν το τραγούδι όπως του άξιζε, κάνοντας παράλληλα και προτάσεις συνεργασίας στην ομάδα του Γιώργου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Αρμενία είναι στον ίδιο ημιτελικό με την Ελλάδα.
Ακούστε το κομμάτι της Αρμενίας για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved