Ο Λούκας Γιώρκας αποκαλύπτει: Θα χορέψει ζεϊμπέκικο στο Ντίσελντορφ;
Eurovision

Ο Λούκας Γιώρκας αποκαλύπτει: Θα χορέψει ζεϊμπέκικο στο Ντίσελντορφ;

«Εκπλήξεις θα υπάρχουν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο Λούκας Γιώρκας λίγο πριν αναχωρήσει για το Ντίσελντορφ!

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό ήταν μεταξύ όσων βρέθηκαν στο μεγάλο Eurovision party για τα 10 χρόνια oikotimes.

Λούκας και Stereo Mike, καθώς και δύο από τους χορευτές τους, διασκέδασαν και χόρεψαν ενώ στο party παραβρέθηκε και η φετινή εκπρόσωπος της Σλοβενίας, Maja Keuc, αλλά και η εκπρόσωπος της ΠΓΔΜ στην Eurovision του 2006, Elena Risteska.

«Πηγή της δύναμής μας είναι το τραγούδι μας, που περιλαμβάνει και ένα μήνυμα για την δυσκολία της Ελλάδας», είπε ο Λούκας και εμφανίστηκε αισιόδοξος για τον φετινό διαγωνισμό. Παράλληλα, τόνισε πως στην σκηνή θα δούμε «την απόλυτη μίξη του hiphop κόσμου με την ελληνική ψυχή».

Από την πλευρά του, ο Stereo Mike επεσήμανε πως η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη να τα δώσει όλα, στοχεύοντας σε μια καλή θέση.

Στο πάρτι, που έγινε δύο ημέρες πριν το «Watch My Dance» αναχωρήσει για την Γερμανία», βρέθηκε πλήθος θαυμαστών της Eurovision. Εκτός από τους επώνυμους καλεσμένους, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και η Ιωάννα Λάιου ανέβηκαν στα dexx και έκαναν τους πάντες να χορέψουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved