Eurovision

Απίστευτο: Η ΕΡΤ δεν στέλνει αποστολή στην Eurovision. Η μετάδοση θα γίνει από Αθήνα

Gossip-tv Team

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Η δημόσια τηλεόραση, για πρώτη φορά στην ιστορία του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, αποφάσισε να μην στείλει αποστολή στην Eurovision και συγκεκριμένα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν όπου διεξάγεται φέτος ο διαγωνισμός, για να καλύψει τη βραδιά των ημιτελικών αλλά και εκείνη του τελικού. Αυτό σημαίνει πως, ό,τι ακριβώς βλέπουμε κι εμείς από το σπίτι μας, αυτό θα βλέπει και ο «σπίκερ» της ΕΡΤ, από το στούντιο της Κρατικής Τηλεόρασης. Θα σχολιάζει δηλαδή την εικόνα που θα βλέπουμε όλοι. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η παρουσιάστρια ή αλλιώς η φωνή της ΕΡΤ δεν θα παραβρίσκεται σε καμία από τις πρόβες που κάνουν στο στάδιο για την αναμετάδοση οι υπόλοιποι παρουσιαστές από όλη την Ευρώπη καθ' όλη τη διάρκεια των 15 ημερών, που βρίσκονται οι αποστολές στη χώρα που διεξάγεται η Eurovision.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και οι παρουσιαστές κάνουν, με το δικό τους τρόπο, promo των τραγουδιών της χώρας τους αλλά και αποκτούν φιλίες με άλλους συναδέλφους τους, που μπορούν να μιλήσουν με θετικά λόγια στο δικό τους κανάλι για κάποιο τραγούδι και να παρασύρουν τους τηλεθεατές στο να ψηφίσουν ή όχι ένα τραγούδι. Η ΕΡΤ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», θα στείλει στο Μπακού μόνο ένα άτομο και αυτός δεν είναι άλλος από τον αρχηγό της αποστολής.

Στο πλευρό της Ελευθερίας Ελευθερίου θα είναι η δισκογραφική εταιρία της. Κάτι τέτοιο αποτελεί μειονέκτημα για τη χώρα μας, αφενός γιατί η παρουσία παρουσιαστών και αποστολής θα δυνάμωνε την εμφάνισή μας, αφετέρου γιατί αυτό θα πλήξει τις δημόσιες σχέσεις της χώρας με το διαγωνισμό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved