Eurovision

Ο Νίκος Μουτσινάς «τα βάζει» με Κωνσταντίνο Ρήγο και Ελευθερία Ελευθερίου

Gossip-tv Team

Πυρά κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Κωνσταντίνου Ρήγου έριξε ο Νίκος Μουτσινάς μέσω της προσωπική του σελίδας στο twitter.

Χθες το μεσημέρι η «Μεσημεριανή Μελέτη» φιλοξένησε την Ελευθερία Ελευθερίου και το σκηνοθέτη του «Aphrodisiac», Κωνσταντίνο Ρήγο, λίγες ημέρες πριν φύγουν για Μπακού. Οι δυο τους μίλησαν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, τη χορογραφία και μας έδωσαν μια ιδέα για το τι θα δούμε στον ημιτελικό.

Ο παρουσιαστής ο οποίος όπως φάνηκε παρακολουθούσε την εκπομπή έγραψε στο twitter του «Ο Ρήγος πάει για παππάς...», σχολιάζοντας έτσι το μούσι του σκηνοθέτη. Ενώ λίγη ώρα αργότερα και μετά τη δήλωση του Κωνσνταντίνου Ρήγου πως η χορογραφία θα θυμίζει σύγχρονη Ελλάδα, ο Νίκος Μουτσινάς, έγραψε: «Εικόνα σύγχρονης Ελλάδας στη Eurovision προτείνει ο Ρήγος. Φόντο το χιλιάρικο να φανταστώ...».

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο παρουσιαστής ασχολείται με τη φετινή μας συμμετοχή στο διαγωνισμό αφού από την πρώτη μέρα που έκανε την εμφάνισή της η Ελευθερία Ελευθερίου δεν έχει σταματήσει να την «στολίζει» με ποικίλα σχόλια όχι και τόσο θετικά.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved