Eurovision

Eurovision 2012: Alexander Rybak: «Είναι τρομακτικό αλλά η Νορβηγία μπορεί και να κερδίσει»

Gossip-tv Team

Ο Alexander Rybak βρίσκεται στο Μπακού και ως προηγούμενος νικητής του διαγωνισμού, δεν θα μπορούσε να μη δώσει συνέντευξη.

Ο ίδιος μίλησε στο esctoday για τους φετινούς διαγωνιζόμενους, ενώ αποκάλυψε τη γνώμη του για το φετινό τραγούδι της Νορβηγίας και τον Tooji. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι Tooji είναι πολύ καλό παιδί και έχει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έστησε ένα όμορφο σόου.

Όταν ρωτήθηκε αν του αρέσει το τραγούδι δήλωσε: «Είναι λάθος αυτή η ερώτηση. Ο Tooji είναι πολύ καλό παιδί και έχει δίπλα του τους σωστούς ανθρώπους και έχουν κάνει κάτι καλό. Είναι τρομακτικό. Αλλά μπορεί και να κερδίσουμε», αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Νορβηγοί δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν μία ακόμη νίκη στην Γιουροβίζιον.

Ο Alexander Rybak μίλησε επίσης για τα επόμενα σχέδιά του, λέγοντας ότι κάνει πρόβες περίπου πέντε ώρες τη μέρα, αφού σε τρεις βδομάδες δίνει εξετάσεις, έτσι ώστε να γίνει δάσκαλος βιολιού, ενώ κυκλοφορεί ένα τραγούδι του στη Ρωσία, το οποίο μιλάει για την απουσία ενός κοριτσιού από τη ζωή του.

Όσον αφορά στη Λένα, τη Γερμανίδα νικήτρια η οποία βρέθηκε επίσης στο Μπακού, ο Νορβηγός ρωτήθηκε αν θα... κλέψει κι άλλο φιλί της, για να δηλώσει ότι έχει γνωρίσει τον φίλο της και είναι καλό παιδί, ενώ δεν θέλει να κλέβει φιλιά από τα κορίτσια, αλλά να του τα δίνουν.

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved