Eurovision

Eurovision 2017: Πορτογαλία: Ο Salvador, αποθεώθηκε στη σκηνή!

Gossip-tv Team

Η ιστορία του Salvador Sobral που εκπροσωπεί φέτος την Πορτογαλία έχει συγκινήσει τον κόσμο στους κόλπους της Eurovision αλλά και όλη την Ευρώπη.

Οι φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς διαψεύδονται από την εκπρόσωπο Τύπου του ενώ ο ίδιος παραδέχεται ότι αντιεμτωπίζει πρόβλημα υγείας αλλά προτιμά να μην αναφερθεί σε αυτό. Ευτυχώς, για τον ίδιο, ο ντόρος που υπήρξε γύρω από το όνομά του είχε αντίκτυπο στους φαν της Eurovision οι οποίοι έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στο τραγούδι που έγραψε η αδελφή του και τελικά το έβαλαν στα καλύτερα της φετινής χρονιάς. Γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη με το τραγούδι Amar Pelos Dois (σ.σ. Αγάπη για δύο σε ελεύθερη απόδοση). Πρόκειται για μία από τις καλύτερες μπαλάντες του φετινού διαγωνισμού τραγουδισμένη στα Πορτογαλικά. Αν και ο τραγουδιστής μένει ακίνητο στο κέντρο της σκηνής, χωρίς ιδιαίτερα εντυπωσιακά ή κομψά ρούχα, χωρίς φτιαγμένο μαλλί, ούτε με χορευτές γύρω του, η εμφάνιση της Πορτογαλίας έχει ενθουσιάσει τη φετινή Eurovision για την απλότητά της. Μάλιστα, το φόντο χάρη στο τεράστιο video wall της σκηνής μετατρέπεται σε ένα όμορφο και πολύ πυκνό δάσος μεταφέροντας το κοινό σε ένα όμορφο παραμύθι γεμάτο αγάπη και παιδικότητα.
Να τονίσουμε εδώ ότι η Πορτογαλία επέστρεψε στον διαγωνισμό μετά από έναν χρόνο αποχής και ο φετινός εκπρόσωπος κέρδισε τη συμμετοχή του στον τελικό, μετά τη νίκη του στον πρώτο ημιτελικό.
Δείτε την εμφάνιση...

φωτό: eurovision.tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved