Eurovision

Οι εκπρόσωποι της Eurovision γίνανε «Cartoons»!

Gossip-tv Team

'Όταν η "Ελληνική" Eurovision "συνεργάζεται" με την Walt Disney την Dreamworks και άλλες εταιρείες κολοσσούς που αποφάσισαν να μαγέψουν τους λιλιπούτειους θεατές ανά τον κόσμο με τη δημιουργία αγαπημένων ταινιών cartoon ,τότε τα αποτελέσματα είναι άκρως ικανοποιητικά, ισάξια και κάποιες φορές ίσως και καλύτερα των πρωτοτύπων ξένων τραγουδιών που φιλοξενήθηκαν σε μεγάλες παραγωγές κινουμένων σχεδίων.

Οι Eurovisionistas πιστοί "στο καθήκον" τους έψαξαν και βρήκαν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας εκπροσώπους της χώρας μας αλλά και της Κύπρου στον Ευρωπαικό διαγωνισμό της Eurovision. που "δάνεισαν" τις φωνές τους σε μεταγλωττίσεις ή ακόμη καλύτερα σε αποδόσεις στη γλώσσα μας θεμάτων και τραγουδιών που φιλοξενήθηκαν σε παιδικές αγαπημένες ταινίες που έκαναν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και η χώρα μας δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει σε όλο αυτό.
Αγαπημένα ονόματα που είχαν τη χαρά και τη τιμή να ταξιδέψουν ως εκπρόσωποι μας στη πάροδο των ετών στο μουσικό διαγωνισμό τους συναντάμε εδώ σε έναν άλλο ρόλο.
'Ελενα Παπαρίζου,Σάκης Ρουβάς,Μιχάλης Χατζηγιάννης,Θάνος Καλλίρης Βικτώρια Χαλκίτη, Ευρυδίκη, η Διονυσία Καρόκη ,η Μαντώ η Saya,ο Άλεξ Παναγή η Χριστίνα Αργύρη ο Γιώργος Καπουτζίδης ακόμα και η ...Τάνια Τσανακλίδου για τους παλαιότερους είναι μερικοί καλλιτέχνες που δάνεισαν τις φωνές τους σεπαιδικές ταινίες που άλλες έκαναν ιδιαίτερη επιτυχία στους μικρούς φαν τους ενώ άλλες πέρασαν στην ιστορία απλά.. απαρατήρητες.
Δεκάδες τίτλοι ταινιών όπως Η Παναγία των Παρισίων,Η Αναστασία.ο Ηρακλής η Barbie,ο Peter Pan,η Μουλάν η Pocahonta,ο πλανήτης των θησαυρών και τόσες άλλες σας καλούν να τις ανακαλύψετε και να ακούσετε αγαπημένα σας πρόσωπα απο τη Eurovision σε διαφορετικούς "ρόλους"

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved