Eurovision

Eurovision 2018: Ισραήλ: H Netta και το… παιχνίδι της ταξιδεύουν στην Πορτογαλία

Gossip-tv Team

H Netta Barzilai και το… παιχνίδι της ταξιδεύουν στην Πορτογαλία για τον 63ο διαγωνισμό της Eurovision.

Δεν αργεί ο... Μάιος όταν και θα διοργανωθεί ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός. Έτσι και το Ισραήλ έκανε την δική του επιλογή και θα στείλει στην Πορτογαλία τη Netta Barzilai με το κομμάτι της, Toy. Πρόκειται για ένα τραγούδι με σαφή αναφορά στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης. Η Netta είναι μια ιδιαίτερη performer και είναι αρκετά γνωστή στην χώρα της.

Μάλιστα δεν είναι μόνο τραγουδίστρια. Υπήρξε και μέλος του Ισραηλινού στρατού, ενώ συμμετείχε και στην μπάντα του ναυτικού. Έζησε για κάποια χρόνια μαζί με τους γονείς της στην Νιγηρία πριν επιστρέψει και πάλι στην χώρα της.

Το τραγούδι της αυτή τη στιγμή θεωρείται ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού και μάλιστα σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες είναι πρώτο. Έχει διχάσει βέβαια το κοινό, καθώς άλλοι το θεωρούν εξαιρετικό και άλλοι όχι και τόσο.

Η Netta ήταν η μεγάλη νικήτρια της 5ης σειράς του The Next Star 2018, μέσω του οποίου το Ισραήλ επιλέγει εκπρόσωπο για την Eurovision. Το τραγούδι της επιλέχθηκε από ειδική επιτροπή, μέσα από 140 τραγούδια που υποβλήθηκαν αρχικά, για τον σκοπό αυτό.

Η σύνθεση του κομματιού ανήκει στους Doron Medalie (συνθέτης Golden Boy, Made of Stars) και Stav Beger.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved