Eurovision

Eurovision 2018: Η Τερζή μας μιλάει για τα συναισθήματά της μετά τον αποκλεισμό μας από τον τελικό

Φανερά στενοχωρημένη ακόμα, αλλά πιο ψύχραιμη από τις προηγούμενες ημέρες η Γιάννα Τερζή μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα

"Κρατάω μόνο τα καλά" ήταν από τα πρώτα της λόγια όταν την συναντήσαμε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε μέχρι χθες η ελληνική αποστολή στη Λισαβόνα, λίγη μόλις ώρα πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα μετέφερε την ίδια, τη μητέρα της και την Βικτώρια Χαλκίτη στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Για την Γιάννα η Εurovision ήταν ένα παιδικό της όνειρο που μπορεί να μην κατέληξε όπως η ίδια αλλά και όλοι μας θα το ήθελε αλλά παραμένει ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα. "Τον αγαπώ αυτόν τον διαγωνισμό, άσχετα με αυτά που έγιναν"¨μας είπε και συνέχισε: "'Εγιναν πολλά λάθη και δεν περνούσε από το χέρι μου να τα διορθώσω.Διορθώσαμε αυτά που μας επέτρεψαν να διορθώσουμε και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε με αυτά που μας έδωσαν".

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη της Γιάννας αλλά και τι είπε για την Ελένη Φουρέιρα και τι εύχεται για την συμμετοχή της Κύπρου στο βίντεο που ακολουθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved