Eurovision

Eurovision 2018: Ισπανία: Χέρι χέρι στη σκηνή η Amaia και ο Alfred

Gossip-tv Team

Eurovision 2018: Το ντουέτο Amaia & Alfred, με το τραγούδι «Tu canción» εκπροσωπεί φέτος την μια από τις Big 5, την Ισπανία.

Συνθέτης του κομματιού είναι ο Raúl Gómez. Οι δύο τους με το που ξεκίνησε το κομμάτι είχαν μια απόσταση μεταξύ τους, όμως στη συνέχεια ερχόντουσαν όλο και πιο κοντά, κοιταζόντουσαν στα μάτια, χαμογελούσαν και πιάστηκαν χέρι χέρι.

Η Amaia Romero Arbizu, γεννήθηκε στην Παμπλόνα, στις 3 Ιανουαρίου το 1999. Απέκτησε φήμη με τη συμμετοχή της στην 9η σειρά, της μουσικής ακαδημίας Operación Triunfo. Το 2010, συμμετείχε στο Cántame una canción on Telecinco και το 2012 στο El Número Uno. Το 2017, πέρασε από οντισιόν για τη συμμετοχή της στο Operación Triunfo (OT), στο οποίο και έγινε δεκτή. Η πορεία της ήταν εξαιρετική, με αποτέλεσμα να στεφθεί μεγάλη νικήτρια του Operación Triunfo.

Ο Alfred García Castillo, ξεκίνησε εκπαίδευση φωνητικής, από την ηλικία των 7. Έλαβε επίσης μουσική εκπαίδευση στο Unió Filharmònica del Prat. Λαμβάνει μαθήματα οπτικοακουστικής επικοινωνίας, ενώ διανύει την 3η χρονιά σπουδών για την απόκτηση πτυχίου jazz και μοντέρνας μουσικής στο Taller de Músics της Βαρκελώνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved