Eurovision

Eurovision 2018: Άγριο ξέσπασμα κατά της ΕΡΤ: «Στην ΕΡΤ υπάρχει κατάληψη από… ταγαροπούλες»

Gossip-tv Team

Eurovision 2018: Άγριο ξέσπασμα κατά της ΕΡΤ και των επιλογών της τα τελευταία χρόνια για τον διαγωνισμό. Ο αποκλεισμός της Ελλάδας, αλλά και το γεγονός ότι η χώρας μας δεν έστελνε τόσα χρόνια την Ελένη Φουρέιρα, έκαναν τον Ποδειδώνα Γιαννόπουλο να τα πει «έξω από τα δόντια».

«Η ΕΡΤ δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει. Αυτή τη στιγμή στην ΕΡΤ υπάρχει κατάληψη από… ταγαροπούλες, οι οποίες έχουν ταγάρι στον εγκέφαλο. Από τη μία απορρίπτεις τη Φουρέιρα τρία χρόνια και αυτά τα τρία χρόνια έχεις να επιδείξεις δύο αποκλεισμούς και μια 20η θέση. Να την απέρριπτες γιατί είχες μια άλλη καταπληκτική ιδέα, να το καταλάβω. Η Γιάννα Τερζή δεν φέρει ευθύνες. Φέρει πάλι ευθύνες η ΕΡΤ!

Υπάρχει κάτι πολύ σοβαρό με την Eurovision και πρέπει να το μάθει ο κόσμος. Έχει καταντήσει κουραστικό να την υποβαθμίζουμε ως “το πανηγυράκι”. Είναι αποδεδειγμένο από τα νούμερα τηλεθέασης παγκοσμίως ότι είναι το σημαντικότερο τηλεοπτικό event μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το Μουντιάλ. Το νούμερο τρία είναι η Eurovision. Μόνο που η Eurovision είναι ετήσιο event, άρα πολύ σημαντικό.

Όποια χώρα συμμετέχει διαφημίζει το όνομά της και τη σημαιούλα της για κάποιον άσχετο εκείνη τη στιγμή που μπορεί να πει “που θα πάω το καλοκαίρι διακοπές; Α, ωραία σημαία, ωραίο τραγούδι, ωραία χώρα. Θα κλείσω Ελλάδα”. Μια ζωή υποβαθμίζουμε τη Eurovision και δεν μπορεί πια η ΕΡΤ να λέει “δεν έχω λεφτά να πληρώσω τον Καπουτζίδη, δεν έχω λεφτά να πληρώσω σκηνικό στη Γιάννα Τερζή”. Για τι έχουν λεφτά; Για τα κομματόσκυλα και τους καρεκλοκένταυρους. Οι μισθοί “τρέχουν”, ξέρουμε τι γίνεται. Έλεος!

Δεν θα ρίξω ευθύνες στη Γιάννα Τερζή… Γι’ αυτό είμαι σκασμένος! Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Το κομμάτι άρεσε πάρα πολύ. Στο ίντερνετ έγραφαν τα καλύτερα όλοι. Και την στέλνεις ξυπόλητη στ’ αγκάθια χωρίς τίποτα να την υποστηρίξει; Η δουλειά του τραγουδιστή είναι να τραγουδήσει σωστά, να χορέψει σωστά. Δεν είναι να σκηνοθετήσει. Δεν την υποστήριξαν, δεν της έκαναν τίποτα. Γιατί; Δεν είχαν χρήματα; Για τους καρεκλοκένταυρους έχουν. Εμάς που τους πληρώνουμε μας νοιάζει. Τα λέω έτσι έντονα γιατί πιστεύω και ο κόσμος το θέλει αυτό το πράγμα. Να το βλέπει και να πηγαίνει καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved