Eurovision

Eurovision 2019: Η Αγγλία στέλνει στον διαγωνισμό τον Michael Rice

Gossip-tv Team

Το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε την επιλογή του για τη φετινή εκπροσώπηση στον 64ο μουσικό διαγωνισμό.

Το «Eurovision: You Decide» προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του BBC two, με τους παρουσιαστές να καλωσορίζουν το κοινό και να δίνουν το έναυσμα των «μονομαχιών».

Το ενδιαφέρον φέτος, ήταν ότι καλλιτέχνες έκαναν battles το ίδιο τραγούδι, με τους κριτές να αποφασίζουν ποιος θα προκριθεί στον τελικό γύρο.

Ο νικητής Michael Rice, εμφανίστηκε στη σκηνή με αυτοπεποίθηση και με τη συνοδεία τεσσάρων ατόμων στα φωνητικά, ερμήνευσε πραγματικά εντυπωσιακά την «gospel» εκδοχή του «Bigger than us», εν αντιθέσει με την Μolly Tandy, η οποία έκανε μια πιο country προσέγγιση.

Οι τρεις κριτές συμφώνησαν στο τελικό αποτέλεσμα και παραδέχθηκαν πως αυτή ήταν η πιο δύσκολη μονομαχία, όμως η εντυπωσιακή εμφάνιση του Michael Rice τους έκανε να ανατριχιάσουν και να τον αναδείξουν σε νικητή.

Το Ηνωμένο Βασίλειο, ως μία εκ των BIG 5 χωρών, συμμετέχει, κάθε χρόνο, απευθείας στον Τελικό της Eurovision. Σύμφωνα με τη φετινή κλήρωση της EBU, η χώρα έχει δικαίωμα ψήφου – πέρα από τη βραδιά του Τελικού – στον Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου.

Ακούστε το τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved