Eurovision

Eurovision 2019: Η Τάμτα έκανε την πρώτη της πρόβα στο Τελ Αβίβ! (video)

Gossip-tv Team

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη βραδιά της διεξαγωγής της φετινής Eurovision 2019 μπήκαμε και επίσημα αφού ξεκίνησαν οι πρώτες πρόβες των χωρών που συμμετέχουν. 

Η Κυπριακή αποστολή με επικεφαλής την Τάμτα ήταν από τις πρώτες που ανέβηκαν στη σκηνή του ευρωπαϊκού διαγωνισμού που φέτος διεξάγεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ μετά την περυσινή νίκη της Netta με το τραγούδι "Toy".

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια της Κύπρου η οποία "κατεβαίνει" στο στίβο του διαγωνισμού με το τραγούδι "Replay", παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τη μέση της, ήταν από νωρίς σήμερα το πρωί στο στάδιο που φιλοξενεί τον μουσικό διαγωνισμό προκειμένου να ετοιμαστεί κατάλληλα και να δώσει on stage τον καλύτερό της εαυτό.

Η ώρα που είχε προκαθοριστεί για να ξεκινήσει η πρόβα της ήταν η 10η πρωινή και η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της ήταν πανέτοιμοι για να ριχτούν στη δουλειά με πολλή όρεξη και κέφι.

Η εμφάνισή της ήταν πράγματι πολύ εντυπωσιακή, χωρίς βέβαια να είναι και σίγουρο ότι θα τη δούμε τη μεγάλη βραδιά του ημιτελικού με τα ίδια ρούχα.

Πάντως, η πρώτη γεύση που πήραν οι eurovision fans από την κυπριακή συμμετοχή ήταν πολύ γλυκιά και ευχάριστη, με την Τάμτα να κερδίζει τις καρδιές τους από την πρώτη... νότα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεύτερη πρόβα της Τάμτα έχει οριστεί για την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 10.00 και θα έχει διάρκεια 20 λεπτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved