Eurovision

Eurovision 2019: Η Κυπριακή αποστολή κρύβει... άσο στο μανίκι! Η έκπληξη που έκρυβε η Τάμτα (video)

Gossip-tv Team

Η Τάμτα χθες έκανε την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του διαγωνισμού της Eurovision και δείχνει πανέτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό onstage και να κατακτήσει το ευρωπαϊκό κοινό. 

Στο μεταξύ, είπε να αυτοσυστηθεί αλλά και να συστήσει στους eurofans τους χορευτές που την πλαισιώνουν και οι οποίοι είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοί της στον φετινό διαγωνισμό. Μόνο που ελάχιστοι γνώριζαν τη μεγάλη έκπληξη που έκρυβε η κυπριακή αποστολή μιας και έναν από τους χορευτές της τον γνωρίζουμε από παλιότερη συμμετοχή του.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Η Τάμτα, σε ένα σύντομο βίντεο συστήνεται στο φανατικό κοινό της Eurovision και αφού αποκαλύπτει πως είναι από την Γεωργία και πως ζει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, συστήνει on camera τους χορευτές της. Πρόκειται για επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι αποκαλούν την Τάμτα... μαμά.

Η... μαμά λοιπόν τούς καλεί δίπλα της να συστηθούν. Πρόκειται για τον 26χρονο Σουηδό Νίκολας, τον επίσης 26χρονο Σουηδό Λάμιν, τον 26χρονο Κένι και τον 29χρονο Μπέντζι. Μήπως κάποιο από τα παραπάνω ονόματα σας λέει κάτι; Όχι, όταν θα δείτε το βίντεο θα διαπιστώσετε πως τον γνωρίζετε και μάλιστα πολύ καλά αφού τον έχετε ξαναδεί στο παρελθόν. Όσο για την Τάμτα; Στο εν λόγω βίντεο δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει τη δική της ηλικία, λέγοντας με καμάρι πως είναι 38 χρονών και πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτή. Δείτε το βίντεο...

Πηγή βίντεο: Eurovision TV

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφικά στιγμιότυπα λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της πρώτης πρόβας της Τάμτα στο Τελ Αβίβ χθες. Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Α' Ημιτελικό την Τρίτη 14 Μαϊου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved