Eurovision

Eurovision 2019-Στενή συνεργάτιδα της Κατ. Ντούσκα αποκαλύπτει: «Έχουμε στήσει κάτι πολύ δυνατό»

Gossip-tv Team

Eurovision 2019: Για όλες τις λεπτομέρειες της εμφάνισης της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή της Eurovision μίλησε η καλλιτεχνική επιμελήτρια της Ελληνικής συμμετοχής Έφη Γούση.

 

Όπως είπε η Έφη Γούση, η οποία φυσικά βρίσκεται εδώ και μέρες με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ που φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό, όλα έχουν πάει μέχρι στιγμής πολύ καλά και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα για το οποίο ευθύνεται η ίδια, έχει διασφαλιστεί ότι θα παρουσιαστεί με αρτιότητα και με άψογο τρόπο.

«Έχουμε στήσει κάτι πολύ δυνατό» παραδέχτηκε η ίδια η οποία δείχνει ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα που έχει φτάσει και στη σκηνή της Eurovision και που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στον Α' Ημιτελικό του διαγωνισμού την ερχόμενη Τρίτη.

Η Έφη Γούση είπε πως αν και δεν γνωρίζονταν με την Κατερίνα Ντούσκα πριν τη συνεργασία τους, έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερη μία τη δουλειά της άλλης.

Σε ό,τι αφορά τώρα κάποια τεχνικά προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει μετά τις δύο πρόβες της Κατερίνας στη σκηνή, και εδώ η Έφη Γούση ήταν καθησυχαστική τονίζοντας πως υπάρχουν όλες οι ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Έφης Γούση στην εκπομπή Έλα χαμογέλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved