Eurovision

Eurovision 2021: The Moon is Rising τραγουδάει η Samanta Tīna για τη Λετονία

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Η Λετονία κατεβαίνει στη Eurovision με το τραγούδι The Moon is Rising το οποίο θα ερμηνεύσει η Samanta Tīna στον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού στις 20 Μαΐου.

"Το τραγούδι μιλάει για τις δυνατές και αξιοθαύμαστες γυναίκες για κάθε μία από εμάς. Καλώ όλες τις γυναίκες να μην φοβούνται επειδή ίσως είναι διαφορετικές.

Το τραγούδι μου ενθαρρύνει τις γυναίκες να γίνουν δημιουργικές, να αγαπήσουν και να πιστέψουν στον εαυτό τους. Τότε μόνο όλες μας θα μπορέσουμε να αγαπηθούμε και από τους γύρω μας".

Για να επιλεγεί το τραγούδι της Λετονίας η κρατική τηλεόραση οργάνωσε διήμερο φεστιβάλ δημιουργών.

Πίσω από το τραγούδι "κρύβονται" οι παραγωγοί SKVR (Oskars Uhaņs) και Aminata Savadogo, που είχαν κατακτήσει την 6η θέση 2014 στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Love Injected.

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της Samanta Tīna τώρα, η συμμετοχή της στο διαγωνισμό φέτος ήταν ένα όνειρο που βγαίνει τελικά πραγματικότητα.

Στον περσινό διαγωνισμό που τελικά δεν έγινε ποτέ λόγω κορονοϊού η ίδια η ερμηνεύτρια εκπροσωπούσε τη Λετονία με το τραγούδι Still Breathing.

Σε ότι αφορά την ιστορία της Λετονίας στο διαγωνισμό και τις επιτυχίες της χώρας αξίζει να σημειωθεί ότι η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ είναι η Τρίτη τι συνέβη 2000 με το τραγούδι My Star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved