Eurovision

Eurovision 2021: Με θεατές ο φετινός διαγωνισμός – Οι αποφάσεις των Ολλανδών

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Στο Ahoy Arena, στον συναυλιακό χώρο του Ρότερνταμ, αλλά με περιορισμένη χωρητικότητα, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί η φετινή Eurovision.

Έναν διαγωνισμό που θα θυμίζει την προ κορoνοϊού εποχή σχεδιάζουν στο Ρότερνταμ, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.

Η κυβέρνηση της Ολλανδίας άναψε το πράσινο φως για να διεξαχθεί φέτος η γιορτή του τραγουδιού, με 3.500 θεατές στο εκθεσιακό κέντρο Ahoy Arena.
Η χωρητικότητα θα περιοριστεί στο μισό, ενώ οι θεατές θα πρέπει να έχουν περάσει από τεστ κορoνοϊού.

Οι διοργανωτές της Εurovision υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν προσεκτικά τα δεδομένα πριν ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες εβδομάδες.
Θα ληφθούν υπόψη τα συμπεράσματα από πειραματικές συναυλίες που έγιναν πρόσφατα στην Ολλανδία με τη συμμετοχή χιλιάδων θεατών, που είχαν αρνητικό τεστ Covid.

Πέρυσι, αντί διαγωνισμού, τα τραγούδια παρουσιάστηκαν διαδικτυακά. Δεν έγιναν ζωντανές εκτελέσεις, ούτε ψηφοφορία και δεν υπήρξε νικητής.
Οι λάτρεις της Γουροβίζιον ελπίζουν ότι φέτος τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά στον διαγωνισμό που θα γίνει από 18 έως 21 Μαΐου.

Δες το βίντεο από το δελτίο του Mega

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved