Eurovision

Eurovision 2021: Πρώην παίκτης του "The Voice" εκπροσωπεί την Πολωνία

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: H Πολωνία θα εκπροσωπηθεί στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision από τον Rafał και το τραγούδι «The Ride».

Το «The Ride» σε σύνθεση και στίχους των Joakim Övrenius, Thomas Karlsson, Clara Rubensson, Johan Mauritzson αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.

O καλλιτέχνης αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τηλεοπτικούς παρουσιαστές και τραγουδιστές της Πολωνίας. Η πορεία του για το τραγούδι ξεκίνησε το 2011 μέσα από τη τηλεοπτικό παιχνίδι «The Voice». Την επόμενη χρονιά υπέγραψε συμβόλαιο με την Universal Music Polska και κυκλοφόρησε το πρώτο του album με γενικό τίτλο «Tak blisko».


Από τότε έχει κυκλοφορήσει συνολικά ακόμη τέσσερις δίσκους. Ως τηλεοπτικός παρουσιαστής έχει αναλάβει διάφορα projects όπως τις εκπομπές, ενώ το 2020 εκτέλεσε χρέη συμπαρουσιστή στη Junior Eurovision, μαζί με τις Ida Nowakowska και Małgorzata Tomaszewska, όταν ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στη Βαρσοβία.
Ο Rafał είναι κάτοχος χάλκινου μεταλλείου στη πάλη, στο Ακαδημαϊκό Πρωτάθλημα της Πολωνίας ενώ αυτό το διάστημα ολοκληρώνει τα μαθήματά για την αναβάθμιση της άδειας πιλότου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved