Eurovision

Eurovision 2021: Ο Vasil επιστρέφει ως κύριος εκπρόσωπος της Βόρειας Μακεδονίας αυτή τη φορά

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Η Βόρεια Μακεδονία θα εκπροσωπηθεί φέτος στη Eurovision από τον Vasil Garvanliev!

Θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Here I Stand», σε σύνθεση Vasil Garvanliev, Davor Jordanovski, Borche Kuzmanovski και στίχους Vasil Garvanliev.

Ο Vasil Garvanliev, γνωστός απλώς και ως Vasil, γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 1984 στη περιοχή Strumica της Βόρειας Μακεδονίας και ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι όταν ήταν 7 ετών συμμετέχοντας στα πιο δημοφιλή παιδικά μουσικά φεστιβάλ.


Λίγο καιρό αργότερα, μετακόμισε με την οικογένειά του στις Η.Π.Α όπου συνέχισε την ενασχόλησή του με τη μουσική όντας μέλος της Παιδικής Χορωδίας του Σικάγο.
Ο Vasil επέστρεψε στη γενέτειρά του το 2018 και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει με επιτυχία τρία singles: το «Gjedan», το «Patuvam» και το «Mojata Ulica».
Μέσα στο 2019, είχε συμμετάσχει στην αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας στη Eurovision κάνοντας φωνητικά στην εκπρόσωπο της χώρας Tamara Todevska. Τον Ιανουάριο του 2020, ο κρατικός τηλεοπτικός οργανισμός MRT ανακοίνωσε πως επέλεξε τον ίδιο για να είναι ο εκπρόσωπος της χώρας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ύστερα από εσωτερική απόφαση των υπευθύνων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved