Eurovision

Eurovision 2021: Γαλλία: Όσα δεν γνωρίζετε για το φαβορί του φετινού διαγωνισμού!

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Γαλλία: Η Barbara Pravi εκπροσωπεί φέτος την πατρίδα της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και έχει πολλές πιθανότητες να τον κερδίσει μιας και τα γραφεία στοιχημάτων της... χαρίζουν την πρώτη θέση!

Η όμορφη Γαλλίδα κέρδισε τον Εθνικό Διαγωνισμό τραγουδιού με το τραγούδι 'Voilà', μία πολύ τρυφερή μπαλάντα.

Ο διαγωνισμός Eurovision France: C'est Vous Qui Décidez (Eurovision Γαλλία: Εσύ αποφασίζεις) διοργανώθηκε από το κρατικό κανάλι και προβλήθηκε ζωντανά από το Παρίσι. Η Barbara κατάφερε να αναδειχθεί ανάμεσα σε 12 διαγωνιζόμενους καθώς κατέκτησε την υψηλότερη βαθμολογία από το κοινό και την κριτική επιτροπή.

Λίγα λόγια για την Barbara

Η Barbara Pravi είναι Γαλλίδα τραγουδίστρια και μουσικοσυνθέτης και έχει ρίζες από Σερβία και Ιράν. Δεν είναι και εντελώς άγνωστη για τη Eurovision αφού είχε συμμετάσχει στην Junior Eurovision. Έγραψε τα τραγούδια για τις πιο πρόσφατες συμμετοχές της Γαλλίας στην Junior Eurovision, τα Bim Bam Toi, που τραγούδησε η Carla, και το J’imagine, που τραγούδησε η Valentina η οποία και κέρδισε την πρώτη θέση τον Νοέμβριο του 2020.

Η Barbara έχει γράψει επίσης τραγούδια για διάσημους Γάλλους καλλιτέχνες όπως για τους Yannick Noah και Chimène Badi. Το τραγούδι της Voilà είναι ουσιαστικά βιωματικό καθώς η ίδια συστήνει τον εαυτό της στο κοινό. Μιλάει για μία αρτίστα που παρέμεινε στη σκιά για πολύ καιρό, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της και ούσα εμπνευσμένη από καλλιτέχνες όπως οι Jacques Brel και Piaf.

Tα γραφεία στοιχημάτων τη δίνουν στην πρώτη θέση, όμως ακολουθούν με πολύ μικρή διαφορά οι συμμετοχές της Ιταλίας και της Μάλτας ενώ πολλές πιθανότητες έχει και το Βέλγιο, με την κυπριακή συμμετοχή και το El Diablo που ερμηνεύει η Έλενα Τσαγκρινού να έχουν σκαρφαλώσει στην πέμπτη θέση. Μένει τώρα να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στον μεγάλο τελικό του ερχόμενου Σαββάτου και αν τελικά η Barbara Pravi θα είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού!

Δείτε το παραπάνω βίντεο για να πάρετε μια γεύση από την γαλλική εκπροσώπηση:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved