Eurovision

Eurovision 2021: Ξαδέρφη Στεφανίας: «Η Στεφανία ήθελε πάρα πολύ να το ζήσει όλο αυτό από πολύ μικρή»

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Η Στεφανία Λυμπερακάκη απόψε θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και η ξαδέλφη της αποκαλύπτει πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο όνειρό της. 

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, η οικογένειά της αλλά και όλη η Ελλάδα βρίσκονται νοητά στο πλευρό της και περιμένουν τη στιγμή που η ίδια θα ανέβει στη σκηνή και θα χαρίσει τον καλύτερο εαυτό της.

Η Μαρία Λυμπερακάκη, ξαδέλφη της Στεφανίας μίλησε αποκλειστικά στο «Αννίτα Κοίτα».

Οι δύο ξαδέλφες είναι πολύ δεμένες και η Μαρία μίλησε για τη Στεφανία με τα καλύτερα λόγια, δείχνοντας περήφανη:

"Τα συναισθήματά μας είναι πάρα πολύ χαρούμενα γιατί από πάρα πολύ μικρούλικο το κοριτσάκι μας έχει προκριθεί σε όλα αυτά και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για όλο αυτό, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision".

Όσο για την πρόκρισή της στον διαγωνισμό την περασμένη Πέμπτη, η Μαρία Λυμπερακάκη είπε για τη Στεφανία: "Ήταν καταπληκτική, σίγουρη για τον εαυτό της και μας ενθουσίασε όλους. Έχω μιλήσει με τους γονείς της. Με την ίδια δεν τα έχω καταφέρει και αισθάνονται πάρα πολύ χαρούμενοι για όλα αυτά. Είναι μεγάλη τιμή".

Όσο για το πώς αισθάνεται η ίδια η Στεφανία για όλο αυτό που ζει, η Μαρία είπε: "Είναι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί ήθελε πάρα πολύ να το ζήσει όλο αυτό, από πάρα πολύ μικρή".

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η ξαδέλφη της Στεφανίας Λυμπερακάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved