Eurovision

Eurovision 2021 τελικός: Κοντόπουλος: «Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision. Το μηδέν κρύβει άλλα πράγματα»

Gossip-tv Team

Eurovision 2021 τελικός: Η Ελλάδα με τη Στεφανία Λυμπερακάκη πήρε την δέκατη θέση στον μουσικό διαγωνισμό και ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο συνθέτης του ελληνικού κομματιού, let’s dance  μίλησε στην «Καλύτερα δε γίνεται» λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό.

Αρχικά ο Δημήτρης Κοντόπουλος είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο στόχος μου είναι η Ελλάδα να μπει ξανά στην Ελλάδα. Ήταν η πιο δύσκολη Eurovision που έχουμε πάει ποτέ. Επειδή το κάνω αυτό αρκετά χρόνια, φέτος είχε πάρα πολύ καλά τραγούδια και εμείς κάναμε μια επιλογή τραγουδιού που θα μπορούσε να “μιλήσει” και στις επιτροπές και στο κοινό. Ήταν ένα τραγούδι μέσα στην εποχή και αυτό είδαμε ότι έχει τρομερή αποδοχή στο κοινό. Η δέκατη θέση μας κάνει πολύ χαρούμενους σαν ομάδα. Η Στεφανία ήταν εξαιρετική. Έχει εξαιρετική φωνή, είναι όμορφη, με επαγγελματισμό και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μόνο καλά ακούμε εδώ. Θέλω να θυμηθείτε την Έλενα Παπαρίζου στο Die for you. Αναλογιστείτε τι είχε να κάνει στη σκηνή…»!

Όσον αφορά τη νίκη της Ιταλίας είπε: «Ήταν ένα πολύ ορίτζιναλ πράγμα αυτό της Ιταλίας και ο κόσμος το εισέπραξε αυτό. Άρεσε το κομμάτι. Το βλέπαμε κι εδώ. Όταν έπαιζε γινόταν χαμός. Για μένα ήταν ξεκάθαρο ότι θα κέρδιζε από προχτές.»!

Και για το μηδέν που πήραμε από την Αγγλία στην Eurovision, τόνισε: «Η Αγγλία μετά από πολλά χρόνια έστειλε ένα αξιοπρεπές κομμάτι. Καμία χώρα δεν αξίζει να πάρει μηδέν, είναι ένας μουσικός διαγωνισμός. Το μηδέν δεν είναι ωραίο για καμία χώρα. Κρύβει άλλα πράγματα».

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved