Eurovision

Eurovision 2021: Τι λέει ο Ιταλός νικητής για το πλάνο με τα ναρκωτικά και η σχέση του με την Ελλάδα

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Ορκίζεται ενώπιον όλων ότι δεν έκανε ναρκωτικά αλλά σίγουρα είναι μεθυσμένος από τη νίκη του στη φετινή Eurovision. 

Ο λόγος για τον Damiano David, τον frontman του συγκροτήματος Måneskin o οποίος κατέκτησε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ την πρώτη θέση στη Eurovision φέτος.

Ο νεαρός καλλιτέχνης ο οποίος θεωρείται ένας από τους πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες της Ιταλίας, ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι το 2016 όταν και δημιουργήθηκε το συγκρότημα που κατέκτησε τον διαγωνισμό.

Ο Damiano προκάλεσε πλήθος σχολιασμού, κυρίως αρνητικού όταν την ώρα που ανακοινώνονταν τα αποτελέσματα των βαθμολογιών των χωρών χθες το βράδυ και η κάμερα είχε στραφεί στην Ιταλική αποστολή, εκείνος έσκυψε μπροστά στο τραπεζάκι.

Ήταν πολλοί εκείνοι που υποστήριξαν ότι ο νεαρός τραγουδιστής εκείνη τη στιγμή απροκάλυπτα έκανε χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, ακούγεται έντονα ότι ο Damiano θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών εκείνη την ώρα.

Ο ίδιος πάντως ορκίζεται πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση κοκαΐνης, ούτε βέβαια εκείνη τη στιγμή ενώπιον όλης της Ευρώπης.

Ο Ιταλός τραγουδιστής μίλησε λίγο μετά τη θριαμβευτική νίκη του στην κάμερα του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε ότι έχει έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και σκοπεύει να κάνει το ίδιο κάποια στιγμή στο μέλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved