Eurovision

Eurovision 2021: Σκάνδαλο με τη συμμετοχή της Μάλτας! Τα 650.000 ευρώ και η κυβερνητική έρευνα!

Gossip-tv Team

Eurovision 2021: Αλλιώς τα περίμεναν οι εκπρόσωποι της Μάλτας και αλλιώς τούς προέκυψαν στον φετινό διαγωνισμό καθώς ενώ ήταν φαβορί, καταποντίστηκε τόσο από τις κριτικές επιτροπές όσο και από την ψηφοφορία του κοινού. 

Μπορεί λοιπόν η 18χρονη Destiny με το μπιτάτο τραγούδι της «Je Me Casse» σε αγγλικό στίχο, με γαλλικό ρεφρέν να επιθυμούσε διακαώς τη νίκη, όμως είχαν άλλη άποψη τόσο οι eurofans όσο και οι κριτικές επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν που δεν της έδωσαν ψήφους ώστε να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους νικητές.

Τώρα, βγαίνει στο φως ένα σκάνδαλο για τη συγκεκριμένη συμμετοχή, καθώς στη Μάλτα δημοσιεύματα θέλουν την αποστολή να έχει ξοδέψει το υπέρογκο ποσό των 650.000 ευρώ για τη προώθηση του τραγουδιού και την ανάδειξή του στην πρώτη θέση.

Να θυμίσουμε ότι η Μάλτα ήταν πρώτη στα στοιχήματα πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στις 22 Μαΐου και τελικά πήρε την 7η θέση και την 16η στο televoting όμως όπως όλα δείχνουν έδωσε χρήματα για να πάρει περισσότερες ψήφους.

Η Destiny είχε πάει στην Ολλανδία με τον αέρα της νικήτριας καθώς ήταν πρώτη στα στοιχήματα και μάλιστα έδειχνε τη δυσαρέσκειά της όταν έβλεπε ότι δεν έχει ψηφιστεί όσο θα ήθελε. Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε» πριν από λίγες μέρες, η κρατική τηλεόραση της Μάλτας πλήρωσε αδρά influencers για να ποντάρουν στα στοιχήματα και ταυτόχρονα να κάνουν κλικ στο video που συνοδεύει το συγκεκριμένο τραγούδι, προκειμένου να το κάνουν φαβορί.

Τα χρήματα που διέθεσε το κράτος για την εμφάνιση της Μάλτας στη Eurovision αντί να διοχετευθεί στην εμφάνιση της Destiny, (π.χ στα σκηνικά, στα φώτα, στα εφέ), δαπανήθηκε στην προώθηση του τραγουδιού με έναν ανορθόδοξο τρόπο, θέλοντας να παρουσιάσουν μια πλαστή εικόνα της πορείας του τραγουδιού.

Δείτε τι αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή Έλα χαμογέλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved