Eurovision

Eurovision 2021: Ο Damiano μιλάει πρώτη φορά σε ελληνικό Μέσο: «Ένιωσα προσβεβλημένος»

Gossip-tv Team

Ο νικητής της Eurovision 2021, Damiano David μίλησε σε ελληνική Μέσο για το τεστ ανίχνευσης ουσιών και δήλωσε πως δεν έχουν κάνει ποτέ χρήση ούτε ο ίδιος ούτε τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας του. 

Ο μεγάλος νικητής της φετινής Eurovision ο οποίος με το γκρουπ του κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή του διαγωνισμού φέτος, δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον σάλο που ξέσπασε όταν ο ίδιος κατά τη διάρκεια της βραδιάς έσκυψε μπροστά στο τραπεζάκι και έμοιαζε -για κάποιους- σαν να κάνει χρήση ουσιών.

Ο Ιταλός καλλιτέχνης αμέσως υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης ουσιών και σχεδόν αμέσως αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με κάτι τέτοιο.

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, γι’ αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών» είπε στο Πρώτο Θέμα ο Damiano και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μάς ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμο σαν μιλάει μόνο για τη μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο».

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι της Eurovision, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν αντιμετωπίσαμε τη Eurovision σαν αγώνα, ούτε τους άλλους διαγωνιζόμενους ως ανταγωνιστές. Μας άρεσε πολύ η Ουκρανία, η Φινλανδία και το Βέλγιο».

Όσο για το "δέσιμο" του Ιταλικού γκρουπ με τη χώρα μας, ο Damiano αποκάλυψε: «Έχουμε έρθει στην Ελλάδα μόνο για διακοπές μέχρι στιγμής, αλλά θέλουμε πολύ να ξαναέρθουμε για να δώσουμε μια συναυλία στην υπέροχη χώρα σας. Έχουμε πάρει άλλωστε και πολλά μηνύματα από Έλληνες θαυμαστές μας».

Δείτε παραπάνω όσα προβλήθηκαν στην εκπομπή Έλα χαμογέλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved