Eurovision

Eurovision 2022: Από το 2023 και ο Καναδάς στον ευρωπαϊκό θεσμό! (video)

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Ο ευρωπαϊκός θεσμός πλέον επεκτείνεται και στον Καναδά!

Φαίνεται πως ο Καναδάς ζήλεψε το American Song Contest και έτσι από το 2023 θα έχει τη δική του Eurovision!

Με μία ανακοίνωση έκπληξη, η επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision καλοσώρισε τον Καναδά στην οικογένειά της, χαρίζοντας στον νέο διαγωνισμό τραγουδιού το όνομα Eurovision Canada.

Σ' αυτόν θα διαγωνίζονται 13 συμμετοχές οι οποίες θα προέρχονται από τις 10 πολιτείες και τις 3 επικράτειες του Καναδά.

Επειδή αναμένεται να υπάρχουν προκριματικοί, ημιτελικοί και τελικός, μάλλον θα υπάρχουν παραπάνω από μία συμμετοχές από κάθε περιοχή του Καναδά.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Eurovision Song Contest Martin Österdahl, δήλωσε μετά την ανακοίνωση: “Η μοναδική κληρονομιά του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision μετράει ήδη 67 χρόνια και η παγκόσμια δημοτικότητά του συνεχίζει να αυξάνεται. Είναι καιρός ο Καναδάς να συμμετάσχει στο πάρτι και να γίνει παίκτης σε αυτό το παγκόσμιο θέαμα. Η αγάπη για τη μουσική είναι καθολική και ο εορτασμός των διαφορετικών ειδών και στυλ της μουσικής υπερβαίνει τα σύνορα, ενώνοντας τους ανθρώπους με έναν τρόπο που καμία άλλη μορφή τέχνης δεν μπορεί. Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρήκαμε τους καλύτερους συνεργάτες για να προσφέρουμε μια άλλη εκδοχή αυτού του χαρούμενου φαινομένου σε νέους οπαδούς και να μοιραστούμε αυτόν τον αξιοσημείωτο διαγωνισμό με τον καναδικό λαό.”

Η υπεύθυνη της εταιρείας παραγωγής Insight Productions, Lindsay Cox, η οποία θα συνεργαστεί με την EBU για την παραγωγή του ‘Eurovision Canada’, επεσήμανε: “Η εκπληκτική συγγραφή τραγουδιών και η εξαιρετική μουσικότητα σε αυτή τη χώρα μπορούν να σταθούν επάξια απένταντι σε οποιονδήποτε στον κόσμο. Γι ‘αυτό ο Καναδάς είναι το τέλειο σπίτι για την επόμενη έκδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την ομάδα της Eurovision για να αναδείξουμε το τεράστιο μουσικό ταλέντο από κάθε γωνιά του έθνους μας και για τους Καναδούς θεατές να γίνουν μέρος αυτού του παγκόσμιου φαινομένου. Η Eurovision Canada θα συνδυάσει δύο δυνάμεις που πάντα ένωναν το έθνος μας: φανταστική μουσική και υπέροχο ζωντανό θέαμα.”

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τον νέο διαγωνισμό, το κανάλι που θα αναλάβει τη μετάδοση, τους παρουσιαστές και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες, όμως, αναμένουμε να μάθουμε περισσότερα στο αμέσως επόμενο διάστημα...

Δείτε παραπάνω το βίντεο με συμμετοχές Καναδών καλλιτεχνών, στιχουργών, τραγουδιστών και συνθετών στην πρόσφατη ιστορία της Eurovision:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved