Eurovision

Eurovision 2022: Η Βουλγαρία ροκάρει και… πάει στο Τορίνο με τους Intelligent Music Project

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: H Βουλγαρία θα εκπροσωπηθεί στον μουσικό διαγωνισμό από τους Intelligent Music Project με το τραγούδι Intention.

H Βουλγαρία θα διαγωνιστεί στον Πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2022, στις 10 Μαΐου 2022 και συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στην 7η θέση.

Ποιο είναι το συγκρότημα Intelligent Music Project;

Το Intelligent Music Project ιδρύθηκε από τον Milen Vrabevski, ο οποίος είναι συνθέτης, μουσικός παραγωγός, λάτρης της ροκ και ιδιοκτήτης της εταιρίας «Intelligent Music».

Εμπνεύστηκε το «Intelligent Music Project» το 2012 ως μια ροκ μπάντα με σύνθεση που αλλάζει διαρκώς, μέσα από μια σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών που εναλλάσσονται.

Ο πιο πρόσφατος frontman είναι ο Ronnie Romero, από το Σαντιάγκο της Χιλής.

Ο Romero το 2014 ίδρυσε μαζί με τον κιθαρίστα Tony Hernando στη Μαδρίτη το συγκρότημα «Lords of Black». Το 2015 βρέθηκε στο πλευρό του τον Ritchie Blackmore στην αναβίωση του θρυλικού συγκροτήματος «Rainbow».

Έτσι λοιπόν στο Τορίνο θα βρεθεί το εν λόγω συγκρότημα και πέρα από τον Ronnie Romero, οι Bisser Ivanov, Slavin Slavchev (ο νικητής του X-Factor Bulgaria), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov και ο ντράμερ Stoyan Yankoulov, ο οποίος έχει πάει δύο φορές στην Eurovision!

Απολαύστε το τραγούδι της Βουλγαρίας παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved