Eurovision

Eurovision 2022: Με τεχνικά προβλήματα η δεύτερη πρόβα της Κύπρου με την Ανδρομάχη

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα στη σκηνή του Pala Olympico με την Ανδρομάχη για την Κύπρο.

Στη δεύτερη πρόβα της η αποστολή της Κύπρου είχε πολλά τεχνικά προβλήματα, όμως η Ανδρομάχη εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία.

Με ένα απίθανο και αποκαλυπτικό φόρεμα η εκπρόσωπος της Κύπρου εμφανίστηκε στη σκηνή σαν άλλη Αφροδίτη αναδυόμενη μέσα από κύματα ενώ στη σκηνή υπάρχει ένα τεράστιο κοχύλι, πάνω στο οποίο βρίσκονται οι χορευτές της.

Εντυπωσιακά είναι εξίσου και τα γραφικά ενώ οι χρωματισμοί «παίζουν» ανάμεσα σε μπλε, ροζ και μωβ αποχρώσεις.

Το τραγούδι Ela δημιούργησε μια ομάδα παγκόσμια διακεκριμένων συνθετών υπό τον Alex Papaconstantinou (Eurovision 2007, 2009, 20012, 2018, 2019). Συγκεκριμένα: Arash (Eurovision 2009), Eyelar Mirzazadeh, τον Αλβανό παραγωγό Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, τον γνωστό σε όλους Κύπριο συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Παπαδόπουλο, το Σουηδό συνθέτη και παραγωγό πολλών διεθνών επιτυχιών, όπως το Cool Me Down Robert Uhlmann, το Σουηδό παραγωγό σε πολλές συνεργασίες με τον Alex P Viktor Svensson και Yll Limani.

Τη σκηνική παρουσία της Κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο για τη φετινή Γιουροβίζιον έχει αναλάβει το δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton! Στο πλευρό τις θα έχει δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης θα επιμεληθεί ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης.

Απολαύστε τη δεύτερη πρόβα της Κύπρου στο παραπάνω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved