Eurovision

Eurovision 2022: Τα πρώτα λόγια των Måneskin, λίγο πριν την εμφάνισή τους στον μεγάλο τελικό!

Gossip-tv Team

Eurovision 2022: Οι Måneskin παρά τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες, ότι δήθεν δεν θα εμφανιστούν στον μεγάλο τελικό απόψε (14/5) βρίσκονται ήδη στα παρασκήνια του Pala Olympico και έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη. 

Οι Damiano, Victoria, Thomas και Ethan, ενόψει της εμφάνισής τους στο stage του αποψινού τελικού μίλησαν για το νέο τους single με τίτλο Supermodel που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό, την επιστροφή τους ως... πρωταθλητές στον διαγωνισμό αλλά και για το πώς ζουν τώρα που έχουν την απόλυτη αναγνώριση και αγάπη από τους φανατικούς θαυμαστές τους.

Στην ερώτηση για το πώς βίωσαν τον έναν χρόνο από την ημέρα της νίκης τους, είπαν πως ήταν μία πολύ ωραία χρονιά, κάνοντας τουρ και απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου.

Ο Damiano είπε: "Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι πέρασε μόνο ένας χρόνος γιατί ήταν ένα ταξίδι χωρίς στάση. Σε εμένα φαίνεται σαν να έχουν περάσει πέντε χρόνια! Κάναμε τόσα πολλά πράγματα, αλλάξαμε τόσα πολλά στις ζωές μας για τα οποία είμαστε πολύ περήφανοι και ανυπομονούμε να το κάνουμε αυτό ξανά και ξανά".

Τα μέλη του συγκροτήματος θυμήθηκαν επίσης τι έκαναν μία ώρα πριν εμφανιστούν στη σκηνή πέρυσι αλλά και πώς έζησαν τη στιγμή της ανακοίνωσης ότι ήταν οι μεγάλοι νικητές του 65ου διαγωνισμού της Eurovision.

Επίσης δήλωσαν πανευτυχείς που επιστρέφουν στη σκηνή της Eurovision την οποία κατάφεραν να φέρουν στην πατρίδα τους.

Δείτε τη συνέντευξή τους στο παραπάνω βίντεο:

Πηγή: Eurovision TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved