Eurovision

Eurovision 2023: Αποκλείστηκε η Ελλάδα από τον τελικό! Δεν τα κατάφερε ο Victor Vernicos!

Gossip-tv Team

Eurovision 2023: Δεν κατάφερε τελικά η Ελλάδα στον Β' Ημιτελικό να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, 13 Μαΐου. 

Δυσάρεστα τα νέα που έρχονται από το Λίβερπουλ και το Liverpool Arena αφού ο Victor Vernicos δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Ο 16χρονος δημιουργός και ερμηνευτής του τραγουδιού What they say, παρά το γεγονός ότι έβαλε τα δυνατά του on stage, δεν κατάφερε να πείσει το κοινό να τον ψηφίσει για να εξασφαλίσει τη θέση για τη μεγάλη βραδιά.

Greece: Victor Vernicos -

Ο Victor Vernicos ερμήνευσε το τραγούδι του «What They Say» για την Ελλάδα.

Corinne Cumming 2023

Ο Έλληνας εκπρόσωπος στην αποψινή του εμφάνιση δεν άλλαξε τίποτα απολύτως από όσα τον είδαμε και μάθαμε ότι έκανε στις πρόβες του, με μοναδική εξαίρεση το γεγονός ότι οι έντονες κινήσεις του ήταν πιο περιορισμένες από πριν. Εκείνο που έδειξε να εντυπωσιάζει την Ευρώπη ήταν, εκτός από τη στιγμή που στο τεράστιο video wall πρωταγωνιστούσε ένα ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, εκείνη που στο φόντο του τραγουδιστή εμφανίζονταν γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου.

Τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα στη σκηνή, δίνοντας την εντύπωση πως άνοιγαν έναν φωτεινό δρόμο που οδηγούσε στον έναστρο ουρανό.

Στις συνολικά 42 φορές που έχει συμμετάσχει η Ελλάδα στον διαγωνισμό, αυτή είναι η τρίτη φορά που δεν καταφέρνει να προκριθεί στον τελικό. Οι άλλες δύο ήταν το 2016 και το 2018.

Να θυμίσουμε ότι την κορυφή είχε κατακτήσει η πάντα λαμπερή Έλενα Παπαρίζου το 2005 στο Κίεβο με το My Number One, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ως χώρα δεν έχουμε τερματίσει ποτέ τελευταίοι στον διαγωνισμό.

Greece: Victor Vernicos -

Ο Victor Vernicos

Corinne Cumming 2023

Η επόμενη καλύτερη θέση που είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε ήταν η τρίτη. Την είχαν φέρει το 2001 οι Antique, το 2004 ο Σάκης Ρουβάς και το 2008 η Καλομοίρα.

Για έξι χρόνια, από το 2014 έως το 2019 η Ελλάδα δεν κατάφερνε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα, κάτι που ανατράπηκε με τη Στεφανία Λυμπερακάκη το 2021 όταν πήρε τη δέκατη θέση με το τραγούδι Last Dance. Πέρυσι η Αμάντα Γεωργιάδη ερμήνευσε το ogether κατακτώντας την όγδοη θέση.

Ο Victor Vernicos επιστρέφει στην Ελλάδα, έχοντας ζήσει μία μοναδική εμπειρία σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, μόλις στα 16 του χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved