Eurovision

Eurovision 2023 Τελικός: Loreen: Ο λόγος που επέστρεψε στο διαγωνισμό & η γνωριμία με την Παπαρίζου

Gossip-tv Team

Eurovision 2023: Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται μίλησε η εκπρόσωπος της Σουηδίας, Loreen λίγες ώρες πριν από τον τελικό της Eurovision.

Το μεγάλο φαβορί αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την Έλενα Παπαρίζου ενώ απάντησε και στο γιατί επέστρεψε και πάλι στο διαγωνισμό μετά τη νίκη της το 2012 με το Euphoria.

Sweden: Loreen -
Loreen rehearsing Tattoo for Sweden at the Second Rehearsal of the First Semi-Final at Liverpool ArenaSarah Louise Bennett

«Αυτό που με ικανοποιεί γιατί μπορώ να το δω και να το νιώσω είναι όταν μπορώ να επικοινωνήσω με τον κόσμο, να συνδεθώ μαζί του»

«Είμαι άνθρωπος που πηγαίνει όπου υπάρχει θετική ενέργεια. Όπου και αν είπα ότι μπορεί να επιστρέψω υπήρχε ένα θετικό συναίσθημα».

Sweden: Loreen -
Loreen rehearsing Tattoo for Sweden at the Second Rehearsal of the First Semi-Final at Liverpool ArenaChloe Hashemi / EBU

«Έχουμε γνωριστεί, νομίζω ήταν στη Σουηδία αλλά ήταν πριν από πολλά χρόνια. Θυμάμαι ότι ήταν μία πολύ ακέραιη και δυναμική γυναίκα και μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι», είπε για την Έλενα Παπαρίζου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved