Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες της πασαρέλας
Fun Lists

Αυτές είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες της πασαρέλας

Ο χώρος της μόδας είναι λαμπερός, προσοδοφόρος και κάποια από τα εξέχοντα μέλη του τα αμείβει πλουσιοπάροχα.

Το περιοδικό «Forbes» δημοσίευσε τα έσοδα των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων για την περίοδο Ιούλιος 2017 - Ιούλιος 2018. Τα σκήπτρα για αυτό το δωδεκάμηνο, όπως αναφέρει το Τηλέραμα, κρατά η Κένταλ Τζένερ.

Η 23χρονη ετεροθαλής αδερφή της Κιμ στέφθηκε βασίλισσα της πασαρέλας, με έσοδα 22,5 εκατ. δολάρια. Ακολουθεί η Κάρλι Κλος με 13 εκατ. δολάρια, ποσό που αποτελεί ρεκόρ για την 26χρονη Αμερικανίδα στη δεκάχρονη καριέρα της. Ακολουθούν με 11,5 εκατ. δολάρια η Τάγκεν και η Ρόζι Χάντινγκτον - Γουάιτλι.

Ισόπαλες ανακηρύχθηκαν και οι Ζιζέλ - Νιελφιν που κέρδισαν από 10 εκατ. δολάρια. Η Ζιζέλ πλέον βρίσκεται στη «δύση» της καριέρας της ως μοντέλο, ενώ η Κάρα κάνει απόπειρες να δημιουργήσει και μια παράλληλη καριέρα ως ηθοποιός.

Στα 9,5 εκατ. δολάρια έφτασαν τα έσοδα της Χαντίντ, ενώ η αδερφή της, Μπελά Χαντίντ, κέρδισε από τις πασαρέλες 8,5 εκατ. δολάρια, όσα και η Τζόαν Σμολς. Τη δεκάδα συμπληρώνει η Κρος, καθώς το μοντέλο από την Ολλανδία είχε συνολικές αμοιβές 8 εκατ. δολάρια.

Οι κυρίες που βρίσκονται στο top 10 της λίστας κέρδισαν στο σύνολό τους 113 εκατ. δολάρια. Το ποσό είναι ελαφρώς αυξημένο από τα 109,5 εκατ. δολάρια που είχε κερδίσει η πρώτη δεκάδα έναν χρόνο νωρίτερα, οπότε το 2018 μπορεί να θεωρηθεί μια καλή χρονιά για τα κορυφαία μοντέλα του πλανήτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved