Τα καταραμένα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»- Τα προβλήματα που στοίχειωσαν τους ηθοποιούς
Fun Lists

Τα καταραμένα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»- Τα προβλήματα που στοίχειωσαν τους ηθοποιούς

Oι stars της σειράς Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται.

Η δεκαετία του 90' τους χάρισε δόξα και χρήματα, ενώ αποτελούσαν ινδάλματα για τους εφήβους της εποχής. Ωστόσο, βίωσαν προλήματα και η κατάρα της επιτυχίας τους στοίχειωσε.

Λουκ Περί (Ντίλαν): «Έσβησε» από εγκεφαλικό

Παντρεύτηκε το 1993 τη Ρέιτσελ Μίνι Σαρπ, την οποία φέρεται ότι γνώρισε αφού του έστειλε ένα εσώρουχο της. Απέκτησαν μα­ζί δύο παιδιά και πήραν διαζύγιο το 2003. Το 2015 ο Περί ξεκίνησε καμπά­νια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του κόλου, αφού έχασε έναν φίλο του από αυτή την ασθέ­νεια. Την ίδια χρονιά του διαγνώστηκαν προκαρκινικά μορφώματα. Τελικά, όμως, δεν πέθανε από αυτά,· αλλά από εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο υπέστη σε ηλικία μόλις 52 ετών. Στο πλευρό του ήταν η αρραβωνιαστικιά του, ψυ­χαναλύτρια Γουέιντι Μάντισον Μπάουερ και τα παιδιά του.

Τζέισον Πρίολεϊ (Μπράντον): Κυκλοφορούσε «Ντίρλα»

Ζοριζόταν με τη διασημότητα και κάπνιζε αρειμανίως και μεθούσε σε κάθε συνέντευ­ξη, γιατί ήθελε να δείξει, κατά δήλωση του, ότι δεν ήταν ηθικολόγος σαν τον Μπράντον που υποδυόταν. Το σκεπτικό αυτό δεν συμμερίστηκαν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν το 1998 αφού έριξε μεθυσμένος την Πόρσε του σε κολόνα Στη συνέχεια, ο παντρε­μένος με τη μακιγιέζ Ναόμι Λόουντ και πατέρας δύο παι­διών προσπάθησε να γίνει οδηγός αγώνων ταχύτητας, αλλά το 2002 είχε ένα ατύχημα και έσπασε, μεταξύ άλλων, τα δύο πόδια του, ενώ χρειάστηκε να του ξαναφτιάξουν μέρος του κρανίου του.

Ιαν Ζέρινγκ (Στιβ): Διαζύγιο από «κουνελάκι»

Ο πρωταγωνιστής παντρεύτηκε με το μο­ντέλο του «Ρlayboy» Νίκι Σίλερ το 1997, την οποία γνώρισε στη σειρά από την οποία πέ­ρασε ως κομπάρσος. Το 2002 ο Ζέρινγκ κα­τέθεσε αίτηση διαζυγίου; με ανθρώπους του περιβάλ­λοντος τους να υποστη­ρίζουν ότι το ζευγάρι μά­λωνε για καιρό. Πάντως, για τη δεύτερη σύζυγο του, τη 46χρονη νοσοκό­μα Εριν Λούντβιγκ, ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τελικά, παντρεύτηκαν το 2010 και απέκτησαν δύο πανέμορφες κό­ρες. Επαγγελματικά ο Ζέρινγκ κινείται ως επί το πλείστον στα χωράφια των ριάλιτι δια­γωνισμών.

Τόρι Σπέλιννκ (Ντόνα): «Εφαγε» μια περιουσία

Η κόρη του παραγωγού της σειράς με­τά τον θάνατο του πατέρα της, Ααρον Σπέλινγκ, το 2006, δεν-λέει να ζεστά­νει ης τσέπες της. Το 2004 παντρεύτη­κε τον ηθοποιό Τσάρλι Ιόνια, από τον οποίο χώρισε όταν την έπιασε να τον απατά με τον συμπρωταγω­νιστή της Ντιν ΜακΝτέρμοτ. Εναν μήνα μετά το διαζύγιο η Τόρι παντρεύ­τηκε τον Ντιν, με τον οποίο απέκτησε πέντε παιδιά, παρά . τους καβγάδες τους, τις απιστίες αλλά και τα οικονομικά προβλήματα τους. Το 2015 χρωστούσε πάνω από 250.000 δολά­ρια σε φόρους και 68.000 δολάρια σε πι­στωτικές.

Σάνεν Ντόχερτι (Μπρέντα): Κακοποίηση και καρκίνος

Αποχώρησε από τη σειρά το 1994 ύστερα από μαλλιοτράβηγμα που είχε με την Τζένι Γκαρθ. Ο σύντομος αρραβώνας της με τον κληρονόμο της αυτοκρατορίας Max Factor Τζέι Φάκτορ έληξε με αμοιβαίες καταγγελίες για κακοποίη­ση το 1993, με αυτόν να την κατηγορεί ότι πή­γε να τον πατήσει με το αυτοκίνητο. Ακολούθη­σαν συλλήψεις της για μέθη. Είναι παντρεμένη από το 2011 με τον φωτο­γράφο Κερτ Ισβαριένκο. Εί­χε προηγηθεί ο γάμος της με τον παίκτη του πόκερ Ρικ Σάλομον, ο οποίος γύρισε το 8βχ &ρβ με την Πάρις Χίλτον. Διαγνώστηκε το 2015 με καρκίνο του μαστού, ο οποίος εί­ναι σε ύφεση.

Γκαμπριέλ Καρτέρκ (Αντρέα): Παρέλυσε το πρόσωπο της

Αφού έφυγε από τη σειρά το 1995, απέ­κτησε δικό της της σόου, το οποίο ωστόσο άντεξε μόλις μία σεζόν. Η παντρεμένη με τον χρηματιστή Τσαρλς Αϊζακς από το 1992 και μητέρα δύο παιδιών έχει πρω­ταγωνιστήσει κατά καιρούς σε τηλεταινίες. Σε μία από αυτές τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να παραλύ­σει εν μέρει το πρόσω­πο της. «Τον πρώτο χρό­νο δεν έβγαινα καν από το σπίτι» έχει πει η ίδια, η οποία βρίσκεται σε δικαστικό πόλεμο με την παραγωγή, την οποία κατη­γορεί για το συμβάν. Τώρα, στα 58 της, έχει μικρούς τηλεοπτικούς ρόλους και είναι πρό­εδρος του συλλόγου ηθοποιών και καλλιτε­χνών ραδιοφώνου.

Τζένι Γκαρθ (Χέλι): Ατυχη στον έρωτα

Αρραβωνιάστηκε το 1991 τον ντράμερ Ντανιέλ Κλαρκ, έξι μήνες αφού τον γνώρισε. Παντρεύτηκαν το 1994, αλλά χώρισαν έναν χρόνο αργότερα, όταν ερωτεύτηκε τον ηθο­ποιό Πίτερ Φατσινέλι στα γυρίσματα της τη­λεταινίας «Unfinished Affair». Παντρεύτη­καν το 2001 και απέ­κτησαν τρεις κόρες. Χώρισαν το 2013 με κατηγορίες απιστίας. Το 2015 παντρεύτηκε τον ηθο­ποιό Ντέιβιντ Αμπραμς, τον οποίο γνώ­ρισε σε τυφλό ραντεβού, Το διαζύγιο ήρθε έναν χρόνο μετά. Επανασυνδέθη­καν λίγο καιρό αργότερα και είναι ακό­μα μαζί.

Μπράιαν Οστιν Γκριν (ΝτέιΡιντ): «θαμώνας» δικαστηρίων

Ο τηλεοπτικός Ντέιβιντ Σίλβερ επί πολύ καιρό βρισκόταν στα δικαστήρια με την . πρώην συμπρωταγωνίστρια του Βανέσα Μάρσιλ για την κηδεμονία του γιου τους, Κάσιους. Η σχέση τους άρχι­σε το 2002, αφότου έλη­ξε το τριών ετών ειδύλ­λιο του Γκριν με την άλλη συμπρωταγωνίστρια του Τίφανι Τίσεν Δύο χρό­νια μετά τον χωρισμό του από τη Μάρσιλ, άρχι­σε να βγαίνει με τη 18χρονη Μέγκαν Φοξ. Παντρεύτη­καν έξι χρόνια μετά και απέκτησαν τρεις γιους. Η Μάρσιλ τον κατηγορεί ότι αμελεί τον δικό τους γιο. Πάντως και με τη Φοξ φτάσανε στα χωρίσματα, αλλά το τρίτο παι­δί τους ξανάφερε κοντά.

Ωστόσο, προέκυψε κι άλλος θάνατος.

Έφυγε από τη ζωή ο τηλεοπτικός πατέρας του Ίαν Ζέρινγκ, Τζεντ Άλαν, σε ηλικία 84 ετών. Ο γιος του το ανακοίνωσε στο facebook, γράφοντας:

«Πέθανε ήρεμα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του και τους αγαπημένους του».

Ο Άλαν ήταν παντρεμένος με την Τόμπι Μπράουν από το 1985 έως το 2001, όπου και απεβίωσε, ενώ είχε αποκτήσει μαζί της τρεις γιου.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved