Κακή χημεία: Ποια διάσημα ζευγάρια δεν ταίριαξαν κινηματογραφικά;
Fun Lists

Κακή χημεία: Ποια διάσημα ζευγάρια δεν ταίριαξαν κινηματογραφικά;

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να είσαι ένας μοναδικός ηθοποιός αλλά να μην τα βρίσκεις σε τίποτα με την παρτενέρ σου, ειδικά όταν πρέπει να υποδυθείς τον ερωτευμένο μαζί της. Δυστυχώς, στην ιστορία του κινηματογράφου υπήρξαν πολλά αυτά τα ζευγάρια που σε σκηνές κορυφαίων ταινιών τα έκαναν... θάλασσα μεταξύ τους και δεν έπεισαν το κοινό για τον έρωτά τους. Δείτε ποια είναι αυτά...

Orlando Bloom & Keira Knightley – Πειρατές της Καραϊβικής

Είναι και οι δύο μοναδικοί ηθοποιοί όμως όταν χρειάστηκε να υποδυθούν τους δύο ερωτευμένους, μάλλον τα έκαναν μούσκεμα. Γι' αυτό και σε μετέπειτα ταινία των Πειρατών της Καραϊβικής, οι σεναριογράφοι προτίμησαν να 'δημιουργήσουν' ρομάντζο με πρωταγωνιστή τον Johnny Depp παρά τους δυο παραπάνω. Βλέπετε, η χημεία του Orlando Bloom και της Keira Knightley δεν έδεσε καθόλου.

Ben Affleck & Kate Beckinsale – Περλ Χάρμπορ

Σκέτη αποτυχία ήταν η προσπάθεια του Ben Afflek να πείσει τους σινεφίλ σε πολεμική ταινία πως ήταν τρελά ερωτευμένος με την Kate Beckinsale, αν και το ίδιο έπαθε και εκείνη. Ο συγκεκριμένος έρωτας δεν θα μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου από τους πιο παθιασμένους ή αληθινούς...

Brad Pitt & Julia Roberts – Ο Μεξικάνος

Κάποιοι πιστεύουν πως αν βάλεις μαζί στο κάστινγκ μιας ταινίας δύο κορυφαίους ηθοποιούς –εάν είναι δυνατόν και Οσκαρικούς- τότε το αποτέλεσμα είναι δεδομένα υπέροχο. Στην περίπτωση της ταινίας «Ο Μεξικάνος» μάλλον δεν ισχύει το παραπάνω για κανέναν λόγο. Δείτε τον Brad Pitt και την Julia Roberts να υποδύονται τους ερωτευμένους και μάλλον θα διαπιστώσετε από τα πρώτα κιόλας λεπτά πως και οι δυο τους είπαν το μεγάλο ναι για τα λεφτά. Κανένα συναίσθημα.

Sean Connery & Catherine Zeta Jones – «Διπλή παγίδα»

Παρόλο που ο Sean Connery θεωρείται από τους γοητευτικότερους άντρες της Μέκκας του κινηματογράφου για κάθε γυναίκα ή κορίτσι, ή έφηβη, ο ίδιος δεν κατάφερε να πείσει στην ταινία «Διπλή παγίδα» πως είχε ερωτευτεί την κατά περίπου 40 χρόνια νεότερή του Catherine Zeta Jones, όπως και η τελευταία δεν έπεισε πως είχε πέσει... στα πατώματα για τον μεγάλο σε ηλικία παρτενέρ της σε διάφορα κόλπα και κλοπές. Για άλλο λόγο έγινε επιτυχία η ταινία αλλά δεν είναι επί του παρόντος να το αναλύσουμε.

Jennifer Lopez & Ben Affleck – «Ένας ζόρικος έρωτας» - Gigli

Παρόλο που υπήρξαν ζευγάρι και στη ζωή και μάλιστα για αρκετό καιρό, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck δεν κατάφεραν ούτε στο ελάχιστο να πείσουν για την ερωτική τους φλόγα ή έστω να υποδυθούν στην ταινία πως αυτή υπήρχε. Η συγκεκριμένη παραγωγή άλλωστε, πήγε άπατη εισπρακτικά και ο πρωταγωνιστής έμεινε πίσω στην καριέρα του για περίπου... πέντε χρόνια, αφήνοντας τον μεγάλο αντίπαλό του Matt Damon να πάρει πολλούς πόντους και να προχωρήσει πολύ μπροστά στη Μέκκα του κινηματογράφου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved