Δεν φιλούν όλοι οι σταρ υπέροχα στο Χόλιγουντ!
Fun Lists

Δεν φιλούν όλοι οι σταρ υπέροχα στο Χόλιγουντ!

Μπορεί να μοιάζουν πραγματικά σέξι και πολύ καυτοί στην οθόνη, όμως σύμφωνα με τους συμπρωταγωνιστές τους δεν δίνουν φιλιά και τόσο ωραία όπως ίσως νομίζουμε.

Οι περισσότεροι άντρες στον πλανήτη σίγουρα θα έχουν ποθήσει τα φιλήδονα χείλη της Angelina Jolie. Ο συμπρωταγωνιστής της James McAvoy όμως στην ταινία Wanted, όμως, πού είχε την ευκαιρία να τη φιλήσει, δεν είχε καλή εμπειρία από εκείνη. «Ήταν περίεργο, γλυκό και όχι και τόσο καλό φιλί» δήλωσε ο ίδιος. Ο Tom Cruise όταν έκανε τα γυρίσματα του δεύτερου Mission Impossible το 2000, η συμπρωταγωνίστριά του Thandie Newton δεν το ευχαριστήθηκε και πολύ. «Το φιλί με τον Tom Cruise ήταν πολύ... υγρό. Πήγαινα σπίτι και γκρίνιαζα για τις τόσες φορές που έπρεπε να γυρίσουμε τη συγκεκριμένη σκηνή». Καθόλου κολακευτικά σχόλια δεν απέσπασε ο Leonardo DiCaprio από την συμπρωταγωνίστριά του Virginie Ledoyen στην ταινία The Beach. «Νομίζω ότι ο Leonardo είναι ωραίος τύπος. Αλλά δεν τον θέλω για εραστή καθώς δεν διαθέτει πάθος και καθόλου αισθησιασμό στις σκηνές που γυρνούσαμε. Στις σκηνές μας κάτω από το νερό, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να μην πνιγώ. Δεν θυμάμαι καν το φιλί του».

Ο Robert Pattinson παραδέχτηκε μόνος του ότι έκανε την συμπρωταγωνίστριά του Reese Witherspoon στην ταινία Water For Elephants να δεινοπαθήσει. «Η μύτη μου έτρεχε συνεχώς και η Reese το τράβηξε όλο αυτό» παραδέχτηκε. Ο Harrison Ford άκουσε τα... χίλια μύρια από την συμπρωταγωνίστριά του Helen Mirren η οποία είπε για εκείνον: «Είναι ο ομορφότερος, γλυκύτερος τύπος που θα μπορούσε μία γυναίκα να συναντήσει. Αλλά του είναι αδύνατον να φιλιέται στην οθόνη. Αλλά ίσως να μην είναι καλός ούτε εκτός οθόνης. Και δεν το λέω μόνο εγώ αφού και άλλες ηθοποιοί το υποστηρίζουν. Κάθε φορά που το συζητάμε, καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα.

Γνωρίζατε ότι κάποτε ο Corey Haim κάποτε έβγαινε με την Victoria Beckham; Ο ίδιος κάποτε είχε πει: «Κάνει κάτι σαν ροκάνισμα την ώρα που φιλάει και αυτό δεν ακούγεται και ιδιαίτερα ευχάριστο σε αυτόν που τη φιλάει».

Ο Orlando Bloom στο πάρτι της πρώτης ταινίας των «Πειρατών της Καραϊβικής» είχε πει με ενθουσιασμό για τη συμπρωταγωνίστριά του Keira Knightley ότι φιλάει υπέροχα. Δυστυχώς για τον σταρ η Keira δεν είχε την ίδια άποψη καθώς δήλωσε δημόσια ότι ο Johnny Depp ήταν μακράν καλύτερος στα φιλιά από εκείνον.

Η Sienna Miller αντιμετώπιζε προβλήματα με τα δόντια της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Camille και ο συμπρωταγωνιστής της James Franco είχε παραδεχτεί ότι όταν γυρνούσαν ανάλογες σκηνές έπρεπε να κάνουν πολλές διακοπές εξαιτίας των πονόδοντων που είχε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved