Τα κρυφά ταλέντα των Αμερικανών Πολιτικών
Fun Lists

Τα κρυφά ταλέντα των Αμερικανών Πολιτικών

Προκειμένου να κερδίσουν ψήφους και να 'μιλήσουν' στην καρδιά των ψηφοφόρων τους, οι Αμερικανοί πολιτικοί κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους και αναπτύσσουν δεκάδες ταλέντα για να πετύχουν τους στόχους τους.

Δείτε ποια είναι τα κρυφά ταλέντα τους και πώς επέλεξαν οι ίδιοι να τα κάνουν γνωστά στους χιλιάδες ή εκατομμύρια των ψηφοφόρων τους προκειμένου να έρθουν όσο πιο κοντά τους γίνεται.

Ο Barack Obama για παράδειγμα, απέδειξε πως έχει ταλέντο στο τραγούδι, παίρνοντας το μικρόφωνο σε συγκέντρωση στο Harlem πριν από λίγο καιρό για να τραγουδήσει αρκετά καλά ένα αγαπημένο του τραγούδι με τίτλο "Let's Stay Together". Ο Bill Clinton θα μείνει στην ιστορία για την κίνησή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του να πάρει ένα σαξόφωνο και να παίξει το αγαπημένο του Heartbreak Hotel του Elvis Presley. Ο George W. Bush όταν ακόμα ήταν πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών απέδειξε πόσο καλός είναι μέσα στο γήπεδο του Αμερικανικού ποδοσφαίρου κάνοντας κουμάντο στον πάγκο ομάδας. Ο άλλοτε υποψήφιος για την αμερικανική προεδρία επιχειρηματίας John McCain (της γνωστής εταιρίας κατεψυγμένης πατάτας) ρωτήθηκε ποιο ήταν το κρυφό του ταλέντο, εκείνος απάντησε πως ήταν το καλό μπάρμπεκιου. Η Hillary Clinton πάλι είναι πολύ καλή στη λύση σταυρολέξων. Δεν την πιάνει κανείς σου λέει...

Η Condoleezza Rice, πρώην γραμματέας του Λευκού Οίκου είναι δεινή πιανίστρια και μάλιστα με εξαιρετικό ταλέντο. Ήταν μόλις τριών χρονών όταν άρχισε να ασχολείται με το πιάνο και έχει παίξει δημόσια σε κορυφαία events παγκοσμίως, ακόμα και στο Παλάτι του Buckingham. Έχει επίσης εμφανιστεί στην ίδια σκηνή παίζοντας πιάνο με την Aretha Franklin.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved