Jennifer Aniston: Τότε και σήμερα! (φωτό)
Fun Lists

Jennifer Aniston: Τότε και σήμερα! (φωτό)

Πόσο αμείλικτος ήταν ο χρόνος για την Jennifer Aniston; Διαβάστε και δείτε σε φωτογραφίες τη διαδρομή της Ελληνοαμερικανίδας ηθοποιού, με έρωτες, χωρισμούς, διαζύγιο αλλά και πολλές επιτυχίες.

Η Jennifer Aniston επρόκειτο να εγκαταλείψει την υποκριτική μετά από συμμετοχές της σε αποτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές όταν το 1994 πέρασε από καστ για τα «Φιλαράκια», μία παραγωγή που τη στιγμάτισε τελικά και για δέκα χρόνια της έδινε δουλειά και της χάρισε πέντε βραβεία Emmy. Όταν γνώρισε τον Brad Pitt ήταν ήδη μία μεγάλη σταρ της τηλεόρασης. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 1998 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά. Σύντομα, η ηθοποιός απέκτησε και τον τίτλο της ηθοποιού με τα ωραιότερα και πιο υγιή μαλλιά στο Χόλιγουντ. Μία από τις πιο συζητημένες δημόσιες εμφανίσεις των Aniston-Pitt ήταν όταν ο σταρ υιοθέτησε ένα τελείως ατημέλητο λουκ με πολύ μακριά μαλλιά και μούσια. Τον Οκτώβριο του 2005 η Aniston εμφανίστηκε σόλο και για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, κάνοντας όλα τα φλας να στραφούν πάνω της. Από τότε και μετά ξεκίνησαν και οι φήμες περί σχέσεων της ηθοποιού με διάφορους συμπρωταγωνιστές της. Ένας από αυτούς ήταν και ο Vince Vaughn για τον οποίο μάλιστα είχε γραφτεί τότε πως σκεφτόταν να τον αρραβωνιαστεί. Λίγο μετά όμως ήρθε ο χωρισμός ανάμεσά τους. Στο μεταξύ, όλοι μιλούσαν για μία πραγματικά μεγάλη φιλία, αυτή ανάμεσα στην Aniston και τον Courteney Cox οι οποίες κράτησαν αυτή τη σχέση πολύ δυνατή μέχρι πολύ πρόσφατα όταν άρχισαν να ακούγονται φήμες ότι οι δυο άλλοτε άσπονδες φίλες έχουν ψυχρανθεί αφού η Aniston έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην σχέση της με τον Justin Theroux.

Τον Αύγουστο του 2007 η Aniston βάλθηκε να πείσει τους πάντες πως είναι πολύ καλά ψυχολογικά. Εμφανίστηκε πιο σέξι από ποτέ σε παραλία της Χαβάης δείχνοντας να απολαμβάνει τη κάθε της στιγμή. Στις αρχές του 2008 ήρθε και ένας μεγάλος έρωτας με τον John Mayer ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου η ηθοποιός απέδειξε πως είναι καλή και στα οικονομικά αλλά και περιζήτητη νύφη καθώς το Forbes την συμπεριέλαβε στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο με 27 εκατομμύρια δολάρια περιουσία. Μία άλλη ξεχωριστή εμφάνισή της που τράβηξε τα φλας πάνω της ήταν τον Δεκέμβριο του 2008 όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της Marley & Me με τον συμπρωταγωνιστή της Owen Wilson πιο λαμπερή από ποτέ. Ένας άλλος άντρας που λέγεται ότι πέρασε από τη ζωή της ήταν και ο Gerard Butler, συμπρωταγωνιστής της στην ταινία Bounty Hunter. Μέχρι τα τέλη του 2010, η Aniston ήταν ιδιαίτερα απασχολημένη με ταινίες και κάπου εκεί ήρθε και η πραγματική αγάπη στη ζωή της με τον σημερινό σύντροφό της, τον Justin Theroux ο οποίος φαίνεται πως είναι άντρας που την έχει στιγματίσει, μετά φυσικά από τον Brad Pitt.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved