Halle Berry: Τότε και τώρα
Fun Lists

Halle Berry: Τότε και τώρα

Πόσο έχει αλλάξει η Halle Berry τα τελευταία οκτώ χρόνια; Πλέον έχει πιο κοντά μαλλιά και ίσως και κάποιες ρυτίδες που όμως λόγω της προσοχής που τους έχει δείξει η ίδια, δεν φαίνονται και ιδιαίτερα.

Η 45χρονη ηθοποιός ελάχιστα έχει αλλάξει από το 2003 που περπατούσε στο κόκκινο χαλί για την ταινία Gothika μέσα σε μία πραγματικά πολύ ωραία τουαλέτα. Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως η διάσημη ηθοποιός η οποία έχει κερδίσει και όσκαρ, ξεκίνησε την καριέρα της ως κορίτσι του James Bond το 2002. Τότε ήταν σε πολύ καλή φόρμα και είχε αφήσει εποχή φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα. Δύο χρόνια μετά απέδειξε και πάλι πως έχει τέλειες αναλογίες καθώς ντύθηκε με την ολόσωμη βινίλ φόρμα της Catwoman για τον αντίστοιχο ρόλο. Μπορεί η ταινία να πήγε... άπατη, όμως η Halle Berry εντυπωσίασε με τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Την ίδια εποχή, η Halle Berry πήρε διαζύγιο από τον δεύτερο σύζυγό της Eric Benet και άρχισε να βγαίνει με το μοντέλο Gabriel Aubry, με τον οποίο γνωρίστηκε σε φωτογράφηση για τον Versace. Έξι μήνες μετά το ξεκίνημα της σχέσης τους, η ηθοποιός μίλησε για τον έρωτά τους: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη στην προσωπική μου ζωή και αυτό πραγματικά είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Ξέρετε, δεν είμαι από τα κορίτσια που έχει τις καλύτερες σχέσεις».

Το 2008 το ζευγάρι υποδέχτηκε τον καρπό του έρωτά του, τη μικρή Nahla Ariela Aubry. Έξι μήνες μετά τη γέννα, η ίδια ψηφίστηκε από το Esquire ως η πιο σέξι εν ζωή γυναίκα του κόσμου. Η απάντησή της σε αυτή την τιμή που της είχαν κάνει; «Δεν ξέρω ακριβώς τι σημαίνει αυτός ο τίτλος, όμως εφόσον είμαι 42 και έφερα στον κόσμο και ένα παιδί, μάλλον θα δεχτώ τον τίτλο». Μπορεί το ζευγάρι να ήθελε να κάνει και άλλο παιδί, όμως τελικά χώρισε το 2010. Από τότε, οι δυο τους βρίσκονται συνεχώς σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού η οποία ενίοτε φουντώνει ιδιαίτερα. Σε όλα αυτά τα προβλήματα, η διάσημη ηθοποιός έχει την αμέριστη υποστήριξη του αγαπημένου της Olivier Martinez. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα πλατό του Dark Tide το 2010. Όσο ερωτευμένοι και αν είναι, όμως, η Halle Berry δεν σκοπεύει να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς δήλωσε πρόσφατα: «Δεν έχω πια την ανάγκη να είμαι γυναίκα κάποιου και δεν έχω την ανάγκη ενός εγγράφου από επικυρωμένο γάμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved