Σταρ που παντρεύτηκαν ‘βιαστικά’ στο Λας Βέγκας
Fun Lists

Σταρ που παντρεύτηκαν ‘βιαστικά’ στο Λας Βέγκας

Ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς που αγαπούν οι Αμερικανοί, κυρίως οι σταρ, για να παντρεύονται, είναι το Λας Βέγκας όπου οι διαδικασίες γάμου γίνονται εξαιρετικά γρήγορα. Δείτε και διαβάστε ποιοι σταρ έχουν ζήσει την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή –ανεξάρτητα της έκβασης του γάμου τους- εκεί.

Πιο πρόσφατη είναι η Sinead O'Conor η οποία βρήκε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο του Barry Herridge τον οποίο και παντρεύτηκε στα 45α γενέθλιά της σε ένα μικρό εκκλησάκι στο Λας Βέγκας. Η Angelina Jolie τον πρώτο γάμο της με τον Billy Bob Thorton τον έκανε στη Μέκκα του τζόγου. Το ίδιο και η Britney Spears που παντρεύτηκε το 2004 για μόλις 55 ώρες τον Jason Allen Alexander τον οποίο βέβαια και χώρισε σε ταχύτητα ρεκόρ.

Η Carmen Electra και ο Dennis Rodman παντρεύτηκαν το 1998 στο Λας Βέγκας, όμως ο γάμος τους έληξε έναν μόλις χρόνο μετά. Ένας ακόμα γάμος που έγινε εκεί και πέρασε στην... ιστορία ήταν αυτός της Cindy Crawford με τον Richard Gere το 1991. Έζησαν μαζί και παντρεμένοι για μόλις τέσσερα χρόνια. Η Demi Moore και ο Bruce Willis παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας και είναι από τα λίγα ζευγάρια που κατάφεραν να κρατήσουν αρκετά χρόνια τον γάμο τους. Το 2001 οι κορυφαίοι αθλητές του τένις, η Steffi Graf και ο Andre Agassi ένωσαν τις ζωές τους σε μία σύντομη τελετή στο Βέγκας. Ένας ακόμα σύντομος γάμος ήταν αυτός της Pamela Anderson με τον Rick Salomon οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2007 όμως έμειναν μαζί για λιγότερο από ένα χρόνο. Ήταν ο τρίτος γάμος και για τους δύο. Ο Jon Bon Jovi και η Dorothea Hurley έχουν γράψει την πιο γλυκιά ιστορία σε ό,τι αφορά τον έρωτά τους αφού παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας πολύ μικροί σε ηλικία και μάλιστα σε μία στάση της περιοδείας εκείνου. Ο διάσημος σταρ της ροκ παντρεύτηκε στη Μέκκα του τζόγου την αγαπημένη του την οποία γνώριζε ακόμα από το λύκειο και από τότε είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved