7 σέξι stars με φούστες!
Fun Lists

7 σέξι stars με φούστες!

Δεν είναι μόνο Σάκης Ρουβάς και ο Γιώργος Μαζωνάκης που έχουν φορέσει φούστα και έχουν προκαλέσει ντόρο με τις εμφανίσεις τους.

Στο εξωτερικό μερικοί από τους πιο σέξι άντρες του πλανήτη εμφανίστηκαν είτε σε πασαρέλα είτε δημόσια, είτε ακόμα και σε κινηματογραφική υπερπαραγωγή με φούστα και έκαναν τη διαφορά. Δείτε ποιοι είναι...

Από τους πρώτους είναι ο Vin Diesel ο οποίος το 2003 εμφανίστηκε με δερμάτινη φούστα και φωτογραφήθηκε με περίσσια άνεση. Ο Brad Pitt εντυπωσίασε με την ερμηνεία του στην ταινία «Τροία» όπου εμφανίστηκε με φούστα, όπως απαιτούσε ο ρόλος του. Ο διάσημος σχεδιαστής Marc Jacobs επίσης συνηθίζει να φορά φούστα σε εμφανίσεις του αλλά και στην καθημερινότητά του καθώς του αρέσει πολύ. Ο Ewan McGregor ως γνήσιος Σκοτσέζος φόρεσε πολλές φορές το τιλτ του και βγήκε δημόσια να δηλώσει περήφανος για την καταγωγή του.

Το σέξι μοντέλο, ο Marcus Schenkenberg έχει κάνει πολλές εμφανίσεις επί πασαρέλας με φούστες που έχουν σχεδιάσει κορυφαίοι μόδιστροι οι οποίοι θέλουν να επιβάλλουν τη φούστα ως τάση μόδας για τους μοδάτους άντρες. Ο Mel Gibson επίσης έχει φορέσει φούστα για τις ανάγκες της ταινίας Braveheart που είναι εποχής και που έκανε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Τέλος, για ταινία εποχής, τον «Μονομάχο» φόρεσε και ο Russell Crowe ο οποίος καθόλου τυχαία δεν έχει τον τίτλο ενός από τους πιο γοητευτικούς άντρες παγκοσμίως.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved