Πώς αντιδρούν οι σταρ όταν τρελαίνονται
Fun Lists

Πώς αντιδρούν οι σταρ όταν τρελαίνονται

Οι σταρ έχουν και τις άσχημες στιγμές τους. Μπορεί να τους πετύχει κανείς σε κακή διάθεση και τότε μπορεί να εκσφενδονίσουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Όπως για παράδειγμα ο Rusell Brand ο οποίος μη δει άνθρωπο να τον βγάζει φωτογραφία με το κινητό του! Μπορεί και να σας πετάξει τίποτα. Κάτι ανάλογο συνέβη με φωτογράφο όταν βρέθηκε κοντά στον ηθοποιό σε αγώνα με τους New Orleans. Όταν τον είδε να τον τραβά, πήγε να αρπάξει την κάμερα από τα χέρια του φωτογράφου, τα κατάφερε και τελικά πέταξε το κινητό μακριά, σπάζοντάς το. Ούτε όμως η Jennifer Aniston είναι ψύχραιμη πάντα αφού έχει παραδεχτεί ότι σε παλιότερη συνεργασία της είχε πετάξει καρέκλα σε σκηνοθέτη. Το κακό παιδί της παγκόσμιας πασαρέλας, η Naomi Campbell έχει κατηγορηθεί τουλάχιστον δέκα φορές για βίαιες συμπεριφορές εναντίον υπαλλήλων και συνεργατών της.

Τις κακές διαθέσεις του προς τους παπαράτσι έδειξε ο Sean Penn πριν από μερικά χρόνια και μάλιστα παραλίγο να μπει φυλακή επειδή έριξε μπουνιές σε φωτογράφο.

Η Britney Spears μπορεί πλέον να έχει συμμορφωθεί αλλά παλιότερα ήταν κάπως... επιθετική. Θυμηθείτε την εικόνα να ρίχνει ομπρελιές σε όποιον την πλησίαζε την ημέρα που ξύρισε τα μαλλιά της γουλί... Η Kim Kardashian επίσης έχει χάσει την ψυχραιμία της δημοσίως όταν πέταξε στην αδελφή της Kourtney το κινητό της επειδή είχαν μία διαφωνία. Ο Jack Nicholson το 1994 είχε εμπλακεί σε ένα τροχαίο και έριξε πολλές... μπουνιές στον άλλον οδηγό τον οποίο θεωρούσε υπεύθυνο για ό,τι είχε συμβεί

Τέλος, ο Russell Crowe είχε συλληφθεί το 2005 επειδή πέταξε ένα κινητό σε υπάλληλο ξενοδοχείου επειδή αρνήθηκε να βοηθήσει τον ηθοποιό σε κάτι που του ζήτησε. Λίγο αργότερα ο σταρ απολογήθηκε ζητώντας συγγνώμη δημοσίως και δηλώνοντας πως ήταν ό,τι χειρότερο είχε κάνει στη ζωή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved