Έρωτες εξπρές και γάμοι σε χρόνο dt των διασήμων!
Fun Lists

Έρωτες εξπρές και γάμοι σε χρόνο dt των διασήμων!

Ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος με τη Νικόλ Κοτοβός και η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά δεν είναι οι... εφευρέτες του κεραυνοβόλου έρωτα ή του γάμου εξπρές!

Στο παρελθόν υπήρξαν πολλά ζευγάρια που ξαφνικά... δάγκωσαν τη λαμαρίνα και όχι μόνο ερωτεύτηκαν αλλά πήραν και αμέσως την απόφαση να παντρευτούν. Στη βράση κολλάει το σίδερο λέει ο σοφός λαός και σίγουρα στις περιπτώσεις των ζευγαριών που θα διαβάσετε παρακάτω και θα θυμηθείτε, ισχύει απόλυτα!

Θυμάστε τον Απόστολο Γκλέτσο με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου; Δεν προλάβαμε να πούμε... κύμινο και από εκεί που αρχίσαμε να τους συνηθίζουμε σε βραδινές τους εξόδους, τους είδαμε να ανακοινώνουν τον γάμο τους! Το 1998 η Μαρία Ελένη ήταν μόλις 19 χρονών και ο Απόστολος τρελά ερωτευμένος. Παντρεύτηκαν μέσα σε ελάχιστο διάστημα μετά τη γνωριμία τους αλλά ο γάμος τους κράτησε μόλις δύο μήνες. Γάμος εξπρές ήταν και αυτός της Άντζελας Δημητρίου με τον Γιώργο Τρούπη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1985 και μόλις λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο γάμος τους όμως έσπασε όλα τα ρεκόρ αφού κράτησε μόλις 22 μέρες. Βέβαια, αρκετά χρόνια μετά ξαναπαντρεύτηκαν αλλά και πάλι χώρισαν. Στο... βιβλίο Γκίνες θα μπορούσε να μπει η πρόταση γάμου που δέχτηκε η Νατάσα Καλογρίδη από τον μετέπειτα σύζυγό της Γιώργο Μενεγάτο. Ερωτεύτηκαν παθιασμένα ο ένας τον άλλον όταν γνωρίστηκαν –ο Γιώργος ήταν φίλος του αδελφού της ηθοποιού- και μέσα σε δεκαπέντε μέρες, της είχε κάνει ήδη την πρόταση. Βρίσκονταν στο Παρίσι και εφόσον οι συνθήκες ήταν ιδανικές της έκανε ρομαντικά την πρόταση να τον παντρευτεί. Εκείνη δέχτηκε και τελικά έγινε ο γάμος μόνο που κράτησε μόλις πέντε μήνες. Οι πρώην σύζυγοι, αν και έχουν πάρει διαζύγιο διατηρούν άψογες σχέσεις μεταξύ τους. Γάμος εξπρές μετά από σύντομη σχέση ήταν και αυτός ανάμεσα στη Μαργαρίτα Δρούτσα και τον τραγουδιστή Γιάννη Τόλμη ο οποίος μιλώντας δημόσια για το γάμο του, είπε πως ήρθε μόλις δύο μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία. Πλέον η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί με τον ερχομό της κόρης τους πριν από λίγους μήνες. Γάμος εξπρές αλλά και έκπληξη ήταν αυτός του Αλέξανδρου Παρθένη με την Κατερίνα Θάνου. Οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά, όμως ο έρωτας τους προέκυψε μόλις πέντε μήνες πριν παντρευτούν. Ήταν πολιτικός γάμος και έγινε σε πολύ στενό κύκλο ώστε να μην το καταλάβουν και πολλοί. Γάμο εξπρές, όμως, όσο και αν ακούγεται περίεργο, έχει κάνει και η Ελένη Μενεγάκη. Η όμορφη παρουσιάστρια ήταν πολύ μικρή όταν γνώρισε τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη ο οποίος της ζήτησε να παντρευτούν σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους. Εκείνη δέχτηκε, παντρεύτηκαν αλλά ο γάμος τους διήρκεσε μόλις έναν χρόνο.

Ξαφνικό γάμο όμως, ο οποίος μάλιστα εξέπληξε ιδιαίτερα τους δικούς του ανθρώπους έχει κάνει και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ήταν με τη μεταφράστρια διεθνών συνεδρίων στην Ευρώπη Εύα Ζησιμίδου με την οποία παντρεύτηκε το 1978 πολύ σύντομα μετά τη γνωριμία τους, με πολιτικό γάμο στο Λονδίνο. Είναι η μητέρα του πρώτου του γιου, του Αντρίκου ο οποίος αποτελεί και τον καρπό του παράφορου έρωτα που είχε ζήσει τότε το ζευγάρι. Τέλος, γάμο εξπρές επί... ελληνικού εδάφους είχε κάνει και ο αξέχαστος για όλους τους Έλληνες Δημήτρης Μητροπάνος με την αδελφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανία Δημήτρη Σταμάτη, την Φανή Σταμάτη. Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και μέσα σε μόλις λίγους μήνες παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο στην Αθήνα.

Και οι διάσημοι έχουν τις στιγμές τους!

Θα μπορούσε και η Britney Spears να δει το όνομά της να φιγουράρει στο βιβλίο Γκίνες αφού προηγούμενος γάμος της, κράτησε μόλις 55 ώρες. Η σταρ, την εποχή που δεν ήταν και τόσο καλά ψυχολογικά, πήγε στο Λας Βέγκας και εντελώς τυχαία συνάντησε τον παιδικό της έρωτα, τον Jason Alexander. Μέσα σε μία νύχτα ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν αλλά λίγες μέρες μετά ήρθε και ο χωρισμός, προφανώς όταν κατάλαβαν τι είχαν κάνει! Η sexy Pamela Anderson με το που γνώρισε τον Kid Rock ήθελαν να παντρευτούν όμως τους πρόλαβε ένας χωρισμός. Τελικά τα ξαναβρήκαν, κανόνισαν το γάμο τους μετά από έναν μήνα, παντρεύτηκαν αλλά ο χωρισμός τελικά αποδείχτηκε... μονόδρομος. Γάμο αστραπή, μετά από ίδιου τύπου σχέση είχαν και ο Tom Cruise με την Katie Holmes. Δύο μόλις μήνες μετά τη γνωριμία τους, σε ένα ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι ήρθε η πρόταση γάμου, εκείνη δέχτηκε και παντρεύτηκαν. Τη συνέχεια τη γνωρίζετε αφού ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Suri όμως μόλις πριν από λίγες εβδομάδες οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους. Στο... Πάνθεον των γάμων εξπρές μπήκε και αυτός της Kim Kardashian με τον Kris Humphries. Η γνωριμία τους έγινε τον χειμώνα του 2010 και πέντε μήνες μετά εκείνος της έκανε πρόταση γάμου. Παντρεύτηκαν με... τιμές και δόξες για να χωρίσουν μόλις λίγους μήνες μετά. Γάμο μέχρι να πεις... κύμινο έκανε και η Mariah Carey με τον Nick Cannon, πατέρα των διδύμων της. Μετά από δύο μήνες γνωριμίας τους το 2008 αποφάσισαν να παντρευτούν στις Μπαχάμες και συνεχίζουν να είναι μαζί και ερωτευμένοι. Η Katy Perry και ο Russel Brand μπορεί να μην είχαν την ίδια τύχη με τους παραπάνω όμως και εκείνοι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν σε χρόνο dt και αμέσως αποφάσισαν να παντρευτούν. Μέσα σε περίπου έξι μήνες είχαν φορέσει την... κουλούρα αλλά ο γάμος τους... ατύχησε! Τέλος, έρωτας κεραυνοβόλος που κατέληξε αμέσως σε γάμο ήταν και αυτός της Rachel Weisz με τον Daniel Craig. Οι δυο ηθοποιοί αντάλλαξαν για πρώτη φορά ματιές σε ταινία όπου πρωταγωνιστούσαν και μέσα σε λίγους μήνες αποφάσισαν να παντρευτούν σε μυστική τελετή και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved