Πέντε «κέρατα» που έγραψαν ιστορία
Fun Lists

Πέντε «κέρατα» που έγραψαν ιστορία

Η απιστία είναι σαν την αμαρτία... όσο και να τη ντύσεις και να την στολίσεις, δεν τη θέλει κανείς! Στις περιπτώσεις των πιο διάσημων ζευγαριών του κόσμου, οι πομπές τους, όταν μπήκε τρίτο πρόσωπο στις σχέση τους, όχι μόνο διέλυσαν γάμους και οικογένειες, αλλά προκάλεσαν σκάνδαλα που κατέστρεψαν καριέρες και πολλές φορές οδήγησαν τους πρωταγωνιστές τους στην κατάρρευση.

Ποιος δεν γνωρίζει το άδοξο τέλος που είχε ο γάμος του Ashton Kutcher με την Demi Moore αλλά -κυρίως- την κατάσταση στην οποία οδηγήθηκε η ηθοποιός αφού έμαθε τα... κέρατα που της φόρε ο καλός της; Έκτοτε ο ηθοποιός αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και η Demi προσπαθεί, υπό την επιτήρηση των δικών της ανθρώπων, να συνέλθει. Της έπεσε βαρύ το κέρατο!

Jennifer AnistonBrad PittAngelina Jolie: Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία... Έτσι, στην περίπτωσή των ηθοποιών, ο Brad παράτησε την Jennifer για τα μάτια της Angelina και... ζήσαν αυτοί καλά και η εθνική απατημένη των ΗΠΑ -αφού ξεπέρασε την διεθνή ξευτίλα- καλύτερα (;).

Η ιστορία που ξεπέρασε το... kinky της απιστίας και έφτασε να αποτελεί πολιτικό σκάνδαλο ήταν αυτή του περιβόητου... λεκέ στο μπλε φουστάνι της Monica Lewinsky από τα... καμώματα του Bill Clinton. Το story πήρε και πολιτικές διαστάσεις ενώ η Hillary Clinton στάθηκε στο ύψος της (αν μπορούσε ας έκανε κάτι αλλιώς) και συγχώρεσε το... στιγμιαίο λάθος του συζύγου της.

Μόνη, με ένα υιοθετημένο παιδάκι βρέθηκε η Sandra Bullock μετά τα... τσιλιμπουρδίσματα του Jesse James, ο οποίος απάτησε αισχρά την ηθοποιό για ένα επαγγελματία μοντέλο για tattoo. Το ζεύγος χώρισε ενώ λίγο αργότερα χώρισε και ο άπιστος Jesse από την Michelle McGee! Τσάμπα η απιστία δηλαδή!

Πρώτη... διδάξασα βέβαια της high class απιστίας ήταν η Elizabeth Taylor η οποία, αφού τα έφτιαξε με τον σύζυγο της καλύτερής της φίλης, Eddie Fisher και προκάλεσε την κατάρρευση της γυναίκας του, στη συνέχεια τον παράτησε στα.. κρύα του λουτρού καθώς γνώρισε τον Richard Burton!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved