Παιδιά θαύματα που δεν άντεξαν τη δημοσιότητα!
Fun Lists

Παιδιά θαύματα που δεν άντεξαν τη δημοσιότητα!

Είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στην παιδική τους ηλικία.

Οι κάμερες τους ακολουθούσαν όταν ακόμα ήταν ανήλικοι, ενώ σήμερα, βρίσκονται λίγο πριν την καταστροφή. Γιατί τα παιδιά θαύματα του Hollywood, έχουν σχεδόν όλα την ίδια κατάληξη; Πρώτος και καλύτερος στη λίστα του περιοδικού Glam, ο Macaulay Culkin, το πιο αξιαγάπητο πιτσιρίκι της δεκαετίας του 90’, ο οποίος έμεινε… «μόνος στο σπίτι» και κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές του κόσμου. Σήμερα, οι εξαρτήσεις του από ουσίες, τον έχουν συνέχεια μέσα και έξω από τη φυλακή, ενώ οι τελευταίες φωτογραφίες του που είδαν το φως της δημοσιότητας, δείχνουν ένα νέο που είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση!

Η Lindsay Lohan είναι ένα επίσης χαρακτηριστικό παράδειγμα παιδιού θαύματος, που σήμερα μόνιμη της ασχολία, είναι οι ουσίες, τα πάρτι, το αλκοόλ και το να… κλέβει τα σπίτια των φίλων της και όχι μόνο.

Haley Joel Osment ή αλλιώς το παιδάκι που «έβλεπε νεκρούς ανθρώπους» στην έκτη αίσθηση. Σήμερα, σε ηλικία 23 ετών παρακολουθεί σεμινάρια στους Ανώνυμους Αλκοολικούς, μιας που το τίμημα της δημοσιότητας ήταν βαρύ.

Για την Paris Hilton τώρα, τι να πει κανείς, δεν είναι και παιδί θαύμα, ωστόσο, τα λεφτά της την βάζουν πολύ ψηλά στη λίστα των νέων ανθρώπων που δουλειά τους είναι τα πάρτι, το αλκοόλ και οι καταχρήσεις!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα επίσης, ο βασιλιάς της ποπ, Michael Jackson, ο οποίος έδειξε το ταλέντο του σε πολύ μικρή ηλικία, η κατάληξή του όμως, μετά από θανατηφόρο κοκτέιλ χαπιών μόνο δίκαιη δεν ήταν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved