Ζευγάρια που αγαπήθηκαν -για λίγο- και χώρισαν
Fun Lists

Ζευγάρια που αγαπήθηκαν -για λίγο- και χώρισαν

Ποια ζευγάρια της showbiz κράτησαν όσο και οι... καύσωνες και ποια δεν άντεξαν τα «πρωτοβρόχια»;

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού ήταν η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Κώστα Μαλιωτάκη. Τρίτα πρόσωπα μπήκαν ανάμεσα στο ζευγάρι με αποτέλεσμα τώρα ο καθένας να τραβά τον δικό του δρόμο.

Γιατί χώρισαν η Ναταλία Γερμανού και ο Γιώργος Νινιός; Ουδείς γνωρίζει και οι ίδιοι «το παίζουν» «δεν ξέρω δεν απαντώ». Τώρα η παρουσιάστρια βρήκε ξανά τον έρωτα σε άλλη αγκαλιά οπότε... «από δω παν' κι άλλοι»!

Κατερίνα Καινούργιου - Γιώργος Σαμαράς: Κλασική περίπτωση καλοκαιρινού έρωτα! Οι δυο τους έζησαν έναν σύντομο πάθος αλλά όταν ήρθε η ώρα ο επιθετικός της εθνικής να επιστρέψει στη Σκωτία άρχισαν τα δύσκολα, με αποτέλεσμα ο δεσμός τους να χαθεί κάπου στην απόσταση που τους χώριζε!

Πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωσε τις φήμες για οριστικό χωρισμό στη σχέση της με τον Χριστόδουλο Σιγανό η Χριστίνα Κολέτσα. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το Πάσχα και σύντομα το ζευγάρι μοιράστηκε την ίδια στέγη. Τα «πρωτοβρόχια» του Σεπτέμβρη όμως δεν βρήκαν μαζί τους δυο επώνυμους...

Πριν ακόμα «σβήσει το πάθος» του Γιώργου Τζαβέλλα και της Στέλλας Γιαμπουρά οι δυο τους ήρθαν αντιμέτωποι με την απόσταση, αφού ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή για τη Μονακό. Τι κι αν το προσπάθησαν και έκαναν και οι δυο ταξίδια - αστραπή και θυσίες προκειμένου να συναντηθούν; Η σχέση τους δεν άντεξε και τώρα οι δυο τους δεν έχουν καμία επαφή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved